Ziua animalutului? Iata ce cadouri sa-I faci

Deci poate parea straniu si abstract, foarte multi posesori de animale se pierd in lumea acestora si le considera a fi o parte extrem de importanta in familie. Asa si este, un animalut devenind practic un membru al familiei, o responsabilitate si o viata.

Asadar, multi dintre proprietarii de animale si-au facut inclusiv un obicei de a sarbatori ziua de nastere a animalutelor sau momentul adoptiei.

Insa, avand in vedere ca nu e nicicum o modalitate clasica de sarbatorire a unei aniversari si ca in centrul atentiei se afla un animal, automat si cadourile vor fi total diferite fata de cele mai care le-ai putea oferi unui om.

Iata asadar ce cadouri ii poti oferi animalului tau de companie daca sarbatoresti un moment important din viata acestuia.

 

3 idei de cadouri pentru animale

 

1. Recompense

Animalele iubesc recompensele! Deseori acestea au o aroma mai placuta decat mancarea de zi cu zi, o consistent diferita, iar animalelor le face placere sa fie rasplatite chiar si fara motiv. In plus, aceste recompense pot veni si cu o multime de beneficii pentru corpul animalelor, iar gustul este desavarsit. Poti incerca astfel sa achizitionezi niste recompense noi, diferite fata de ceea ce-I ofereai in mod obisnuit si eventual, sa suplimentezi portia zilnica cu 1-2 recompense in plus.

 

2. Jucarii

La fel cum oamenii nu au prea multe haine si accesorii, nici animalele nu vor avea niciodata prea putine jucarii. Astfel, te poti orienta catre preferintele animalului tau de companie si sa-I oferi in dar o noua jucarie. Poti opta pentru mingi, pentru accesorii pufoase, pentru un ansamblu complet de joaca si de ascutit unghiile (daca vorbim de o pisica) etc. Acestea iti vor anima animalul de companie si il vor face mai energic pe parcursul zilei.

 

3. Un nou partener de joaca

Desi trebuie sa tii cont de dimensiunea spatiului si de toleratia actualului animal de companie, un nou partener e posibil sa nu fie un lucru atat de rau, dimpotriva. Avand un alt partener cu care se poate juca, animalutul tau se va simti mai fericit, mai linistit si mult mai in siguranta. Totusi, trebuie sa acorzi o atentie speciala si sa-I dai timp animalului sa se adapteze, in special daca acesta este posesiv si nu a mai avut contact cu alte animale.