Despre Proiect

LinkWeb este un Catalog de Afaceri și Listă Firme lansat în anul 2006 cu peste 50.000 de afaceri înscrise de-a lungul anilor. Cu o vechime de peste 18 ani și milioane de vizitatori, LinkWeb este un site de referință în online-ul românesc.

Am relansat în 2019 acest proiect adăugând noi funcționalități, opțiuni și categorii de interes general: Articole, Anunțuri Gratuite, Communicate de Presă, Știri etc.

Înscrierea în Catalogul de Afaceri de pe LinkWeb este gratuită. Orice afacere este binevenită să se înscrie. Ne rezervăm dreptul de a nu aproba afacerile care nu respectă Termenii și Condițiile sau legile în vigoare. De asemenea, nu vom accepta afacerile înscrise în categorii alese greșit, cererile care nu reprezintă o afacere, cererile cu greșeli gramaticale numeroase etc.

Adăugarea de Articole pe LinkWeb este gratuită. Este important să publicați doar conținut unic, adică articole care să nu se regăsescă pe alte site-uri. Dacă identificăm acest lucru, articolul nu va fi aprobat pentru publicare. În cadrul articolului se permite adăugarea unui singur link dofollow. Desigur, link-ul nu este necesar, articolele se pot publica și fără introducerea unui link în text. De asemenea, articolul trebuie să conțină cel puțin 400 de cuvinte.