Termeni și Condiții

Folosirea serviciilor sau a informațiilor oferite de acest site web constituie acceptarea de către dumneavoastră a termenilor și condițiilor de mai jos.

Introducere:

Serviciul este furnizat de LOGIN PROMOTION SRL, cu sediul social în Domnești, Ilfov, strada Ciutaci, nr. 206A, companie înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J23/3371/2011, CUI: RO29490911, numită în acest document "Furnizor".

In calitate de operator al site-ului www.LinkWeb.ro, LOGIN PROMOTION SRL (denumit in continuare Furnizor sau LinkWeb.ro) da posibilitatea Utilizatorilor persoane fizice sau persoane juridice sa publice comunicate de presa, sa inscrie un site in catalogul online prin intermediul site-ului LinkWeb.ro sau sa posteze un anunt.
Publicarea unui comunicat de presa consta in adaugarea unui text scris de catre Utilizator si care poate contine si materiale video, imagini, iframe sau alte materiale multimedia. Adaugarea unui site in catalogul online consta in adaugarea de informatii despre site-ul inscris ca: nume, descriere, telefon, website, adresa, CUI, imagini sau alte informatii.
Pentru aceste servicii LOGIN PROMOTION SRL incaseaza o suma fixa din partea Utilizatorilor, suma mentionata la adaugarea fiecarui comunicat de presa sau listarea unui site in catalogul online. Publicarea unui anunt pe site este gratuita.

Definiții:

În accepțiunea Termenilor și Condițiilor LinkWeb.ro:

Utilizator: Persoane fizice sau persoane juridice ce publica un comunicat de presa, anunt sau listeaza un site in catalogul online.

Publicare: Se refera la adaugarea unui comunicat de presa, inscriere site ori publicare anunt.

Comunicat de Presă (Articol): Reprezinta un text publicat pe site-ul LinkWeb.ro. Publicarea este realizata de catre Utilizator.

ASTEPTARE (Stare): este primul status pe care il are un comunicat de presa,inscriere site sau anunt. Cand un comunicat,site sau anunt are are statusul “pending” inseamna ca a fost inscris insa nu a fost achitat si urmeaza a fi aprobat automat dupa achitarea lui,sau este in verificare pentru publicare sau sters in cazul in care in termen de 30 de zile nu se achita.

RESPINS (Stare): Inseamna ca acel comunicat, site sau anunt nu este eligibil si nu va fi aprobat. Un comunicat, site sau anunt poate fi respins in urmatoarele circumstante:

 • Esecul Utilizatorului de a realiza plata pentru publicarea comunicatului sau inscierea siteului in catalogul online
 • Folosirea de catre Utilizator a oricarei metode de dobandire frauduloasa a platii respective.
 • Folosirea unor date care pot aduce prejudicii de imagine site-ului LinkWeb.ro, sau care pot contine materiale compromitatoare la adresa unor persoane, sau care contin date cu caracter sexual sau imoral

ACTIV (Stare): Inseamna ca acea plata este eligibila iar comunicatul de presa, site-ul inscris sau anuntul s-a publicat pe LinkWeb.

Plăți: Utilizatorul plateste numai in cazul doreste sa publice comunicate de presa sau inscriere site, publicarea unul anunt este gratutia. Valoarea publicarii unui comunicat are o suma fixa.

Pentru utilizatorii de tip Agentie, plata se face pe baza unei facturi emise catre acestia de catre LOGIN PROMOTION SRL. Suma facturata va fi comunicata de catre LOGIN PROMOTION SRL si va reprezenta numarul comunicatelor de presa.
Pentru utilizatorii de tip Agentie plata se face numai in urma semnarii unui contract de prestari servicii intre acestia si LOGIN PROMOTION SRL

Intrarea în Sistem:

La deschiderea unui cont nou, un Utilizator semneaza un contract cu LOGIN PROMOTION SRL. Acest contract da dreptul Utilizatorului la crearea unui cont nou pe site-ul LinkWeb.ro.
Odata creat contul de Utilizator, acesta poate publica comunicate de presa.

Drepturi și Obligații

Utilizator:

Intrarea unui Utilizator nou in sistem este marcata de crearea unui cont de Utilizator de catre acesta.
Pentru a putea avea acces la publicarea unui comunicat de presa, inscriere site sau anunt, un Utilizator trebuie sa isi creeze cont. Prin adaugarea unui comunicat, anunt sau inscriere site, Utilizatorul accepta conditiile LinkWeb.ro, inclusiv faptul ca poate achita plati pentru publicarea comunicatului de presa,insciere site si accepta termenii de plata stabiliti de LOGIN PROMOTION SRL.
Odata cu prima plata efectuata de LOGIN PROMOTION SRL. catre Utilizatorul respectiv va fi semnat un contract intre LOGIN PROMOTION SRL si Utilizator.

Utilizatorul are următoarele Drepturi:

 • De a-i fi procesate platile conform contractului semnat de LOGIN PROMOTION SRL si Procesatorul de Plati.
 • Sa solicite explicatii suplimentare in cazul respingerii unui comunicat de presa, site, anunt sau suspendarii contului.
 • Sa solicite returnarea in 14 zile (paisprezece zile) a contravalorii pretului achitat pentru unul dintre pachete platite, iar in cazul in care a publicat unul sau mai multe articole/comunicate de presa acestea se vor sterge si elimina din site.

Utilizatorul are următoarele Obligații:

 • Sa garanteze ca informatiile furnizate catre LOGIN PROMOTION SRL privind datele companiei si site-urile pe care le opereaza sunt corecte, complete si ca acestea corespund intocmai realitatii.
 • Sa garanteze ca detine in mod legal toate drepturile de proprietate intelectuala (drept de autor, licente, marci etc) cu privire la informatiile, produsele, imaginile, sunetele etc, plasate pe site-ul pe care il detine sau administreaza.
 • Sa nu genereze si nu contribuie la generarea de Trafic Artificial in campaniile derulate prin sistemul LinkWeb.ro.
 • Sa garanteze ca are dreptul de a afisa instrumentele de promovare din campaniile LinkWeb.ro pe site-urile sale (sa fie administrator / proprietar / agentie etc).
 • Sa accepte respingerea platii de catre LinkWeb.ro, atata timp cat acest lucru se realizeaza conform prevederilor contractului.
 • Sa detina drepturile de autor pentru creatia instrumentelor de promovare proprii.
 • Sa respecte termenii si conditiile serviciului, precum si prevederile contractului incheiat intre el si LOGIN PROMOTION SRL
 • Sa respecte termenii si conditiile fiecarui comunicat de presa, precum si termenii si conditiile impuse de LOGIN PROMOTION SRL si acceptati la crearea contului in LinkWeb.ro si/sau semnarea prezentului inscris.
 • Sa nu genereze actiuni cu scopul de a frauda sistemul LinkWeb.ro.
 • Nu vor fi acceptati in sistem utilizatorii ale caror site-uri nu sunt functionale sau sunt contrare intereselor LinkWeb.ro.
 • Sa respecte toate prevederile legale in vigoare, în caz contrar fiind singur răspunzător pentru actele sau faptele, acțiunile sau inacțiunile sale care rezultă din încălcarea unor prevederi legale sau sunt cauzatoare de prejudicii.
 • Sa notifice utilizatorii ca sunt urmariti prin cookie-uri conform prevederilor legale.
 • Sa nu aduca prejudicii de imagine si/sau sa lezeze interesele LinkWeb.ro prin orice actiuni intreprinse sau forme de comunicare folosite.

Drepturi și Obligații Furnizor

Furnizor are următoarele drepturi:

 • Sa accepte sau sa respinga intrarea in sistem a oricarui Utilizator care aplica in acest sens.
 • Sa suspende contul oricarui Utilizator, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor; platile inregistrate pana in acel moment vor fi procesate in mod corect.
 • Sa nu restituie Utilizatorului platile inregistrate si incasate pana in momentul suspendarii contului atat timp cat Utilizatorul incalca termenii si conditiile LinkWeb.ro.
 • Sa suspende contul oricarui Utilizator, fara nici o justificare daca acesta incalca prevederile contractului sau termenilor si conditiilor.
 • Sa nu plateasca Utilizatorului platile inregistrate si inca neplatite pana in momentul suspendarii contului Utilizatorului atata timp cat utilizatorul incalca termenii si conditiile LinkWeb.ro / ale unui comunicat de presa; LinkWeb.ro are dreptul sa doneze aceste plati catre o cauza umanitara.
 • Sa modifice / schimbe / inceteze furnizarea serviciilor. Utilizatorii vor fi informati asupra tuturor schimbarilor. Daca acestia nu accepta schimbarile au dreptul sa inceteze folosirea platformei LinkWeb.ro.
 • Sa modifice termenii si conditiile de utilizare ori de cate ori considera necesar, obligandu-se la comunicarea acestor modificari catre utilizatori. In cazul in care un Utilizator nu accepta noile modificari, acestia pot renunta la serviciile LinkWeb.ro si pot parasi sistemul.

Furnizor are următoarele obligații:

 • Sa monitorizeze si sa verifice publicarea comunicatelor de presa.
 • Sa ia masuri pentru mentinerea functionala a platformei LinkWeb.ro si pentru rezolvarea erorilor aparute in functionarea platformei.
 • Sa raspunda la orice solicitari sau probleme de natura tehnica semnalate de catre Utilizatori.
 • Sa optimizeze platforma ori de cate ori va considera necesar acest lucru.
 • Sa incaseze platile de la Utilizatori.

Legea aplicabilă

Termenii si Conditiile prezente sunt guvernate şi redactate in conformitate cu legea română.

Dispoziții finale

Modificarea termenilor si conditiilor va fi realizata doar cu notificarea utilizatorilor cu 7 zile inainte de intrarea in vigoare a noilor prevederi.
Termenii si Conditiile prezente constituie anexa la contractul incheiat intre LOGIN PROMOTION SRL. si fiecare Utilizator in parte, facand parte integranta din continutul acestuia.