Tu si telefonul tau ar trebui să dormiți in camere diferite

Cu toții am citit (sau am ales să nu citim) acele articole enervante care ne avertizează despre răul pe care îl cauzează telefoanele noastre mobile. Sunt enervante pentru că sunt adevărate. Dacă telefoanele noastre ne privează de intimitate, comunicare sau pur și simplu somn, nu crezi că ar trebui să le lăsăm să plece? Nu sugerez să le aruncăm pe fereastră și să le conduc cu un rulou cu aburi ... deși ar fi o priveliște destul de mare. Iată de ce tu și iubitul tău telefon mobil ar trebui să dormiți în camere separate.

Numărarea oilor digitale

Este destul de rău că mulți dintre noi suferim de o lipsă de somn sănătos noaptea. Telefoanele nu trimit exact cavaleria pentru a ne oferi niște ochi închisi atât de necesari. Lumina LED albastră de pe ecranele noastre ne păcălește de fapt creierul să creadă că este încă zi. Acest lucru înseamnă că, în timp ce ceasul alunecă până la ore târzii ale nopții, suntem hipnotizați să credem că încă nu este ora de culcare.

Comunicarea cu toată lumea și cu nimeni

Rețelele sociale ne-au oferit tuturor un braț întins către lumea care nu ne poate ajunge. Acum putem vorbi cu alte mii de dispozitive de stocare oriunde altundeva în lume. Din păcate, această „comunicare” este oarecum fabricată. Deși se pare că comunicăm cu ceilalți prin „like-uri” și „share-uri”, neglijăm de fapt relațiile reale cu oamenii la îndemâna brațului.

Ignorând oamenii cu care locuiți

Când telefonul tău este în mâna ta, lumea din jurul tău devine neclară. S-ar putea să spui „da” și „wow” în momentele potrivite, dar nu ești cu adevărat atent la persoanele importante din viața ta. În loc să derulați la nesfârșit prin viețile altora de pe social media, încercați să vă interesați, față în față, de oamenii importanți din viața voastră.

Promovarea sănătății mintale

Studiile au arătat că atunci când o persoană este lipită de telefonul său, navigând prin prăpastia infinită a rețelelor sociale, sănătatea mintală este în pericol. Așa este - s-a constatat că această defilare fără scop provoacă depresie, precum și nerăbdare și agresivitate. Nu vi se pare ridicol să lăsați un telefon să profite de dvs. și de relațiile voastre?

Făcând lucruri care trebuie făcute

Când ajungi acasă de la serviciu, gândește-te să lași acel telefon pe masa din sufragerie. Ardem ore irecuperabile pe dispozitivele noastre. Deveniți mai degrabă activ și productiv. Ce zici de prepararea cinei? Vă planificați următoarea vacanță în familie? Îți faci o baie liniștită la lumina lumânărilor? Meriți atât de mult mai mult din viața ta, la fel și cei din jurul tău. Toți suntem puși pe acest pământ cu un scop și o abilitate de a-l îndeplini. Nu putem experimenta imensitatea lumii dacă ne uităm la o cutie la cinci centimetri distanță de fețele noastre. Lăsați telefonul în camera de alături și începeți să vă trăiți propria viață.