Trendul in securitate pe anul 2020 - Ce ofera noile camere de supraveghere wireless de pe piata?

  • Miercuri, 1 Aprilie 2020
  • Tehnologie
  • Publicat de
Trendul in securitate pe anul 2020 - Ce ofera noile camere de supraveghere wireless de pe piata? Trendul in securitate pe anul 2020 - Ce ofera noile camere de supraveghere wireless de pe piata?

Odata cu dezvoltarea tehnologiei, este evident ca au aparut si camere de supraveghere mult mai moderne, cu o calitate a imaginii mai buna si cu functii suplimentare. In ziua de astazi, putem cumpara camere de supraveghere wireless, niste sisteme care atrag din ce in ce mai des atentia pe piata acestui tip de produse.

Avantajul principal al instalarii de camere wireless este faptul ca acestea nu necesita cabluri sau sisteme speciale pentru a transmite imaginea, ci vor fi conectate pur si simplu la un router wireless. Imaginea este si una mai de calitate, spre deosebire de variantele mai vechi care adesea au setari analogice. Camerele wireless trebuie in continuare sa fie conectate la o sursa de alimentare, insa dispare nevoia de a asigura o infrastructura speciala. Din acest motiv, camerele wireless ofera o flexibilitate mult mai mare in materie de instalare.

Top beneficii ale unei camere de supraveghere wireless

Putem monitoriza permitetrul de absolut oriunde – Fiindca se utilizeaza internetul wireless, avem posibilitatea de a verifica materialul inregistrat de oriunde dorim, fie ca o facem din casa sau de la mii de kilometri departare, totul prin cateva click-uri pe un simplu laptop.

Calitatea imaginii este una buna – Camerele wireless sunte evident digitale, astfel incat pot oferi o calitate foarte buna a imaginii, indiferent de dimensiunea sistemului de supraveghere. Rezolutia este, in general, una foarte buna.

Sunt flexibile - Putem muta camere wireless dintr-un loc in altul fara nicio problema si pot fi amplasate aproape oriunde. Astfel, ne este foarte usor sa monitorizam exact ceea ce vrem si sa schimbam directia in care bate camera, ori de cate ori avem nevoie.

Sunt ieftine - Referitor la pret, camerele wireless sunt accesibile pentru oricine si prezinta un raport calitate-pret foarte bun. Din moment ce camerele sunt wireless, acestea nu necesita foarte multe accesorii sau procedee speciale de instalare, lucru care din nou ne ajuta sa economisim bani.

 

Primele variante ale camerelor de securitate aveau o dimensiune destul de mare si adesea aveau nevoie de multe cabluri si antene speciale pentru a fi puse in functiune. In plus, acestea erau foarte scumpe si nici calitatea imaginii nu era deloc una buna. Camerele wireless sunt o dovada excelenta a dezvoltatii tehnologiei, astfel incat ne putem bucura de o imagine foarte buna si o instalare usoara, totul la un pret accesibil pentru buzunarul oricui.

 

Camerele de supraveghere, fie ele wireless sau standard, trebuie sa aiba o calitate inalta. Siguranta noastra si a casei nu lasa loc pentru ceva de proasta calitate, iar monitorizarea la locul de munca, spre exemplu, are nevoie si ea de un nivel inalt al calitatii pentru a putea fi cu adevarat eficienta.

 

Camerele de supraveghere sunt un pas foarte important in atingerea nivelului de siguranta optim intr-o cladire. In magazinele specializate vom gasi sisteme de supraveghere moderne, care ne satisfac toate nevoile in materie de siguranta.

 

E-camere.ro – sisteme de supraveghere performante

E-camere se pozitioneaza puternic pe piata romaneasca prin sisteme profesionale de supraveghere oferite. Magazinul online pune la dispozitie cele mai noi camere de supraveghere wireless, precum si alte sisteme folosite in casele particulare, fabrici, cladiri de birouri si asa mai departe.

 

E-camere ofera pana la 3 ani garantie pentru produsele oferite, transport gratuit prin curier la comenzi de peste 499 de lei dar si asistenta tehnica gratuita pentru toti clientii!