Trucuri pentru a profita la maximum de aplicația Houseparty

Trucuri pentru a profita la maximum de aplicația Houseparty Trucuri pentru a profita la maximum de aplicația Houseparty

Deci, trebuie să rămânem în interior. Se întâmplă și știm cu toții că este în bine. Dar există o aplicație, o GRATUITĂ? aplicație care ne permite să rămânem în contact cu prietenii și familia noastră și chiar să petrecem cu ei, totul fără a părăsi casa ta.

Ce este această aplicație?

Aplicația houseparty are momentul său, cu descărcări săptămâna aceasta atingând niveluri nevăzute pentru această aplicație interesantă. Există câteva trucuri care fac această aplicație și mai bună. Continua să citești!

Gândiți-vă la aplicația Houseparty, cum ar fi Snapchat, dar cu videoclipuri. Este un pic ca Skype, dar vă permite să vorbiți cu mulți oameni, ca o petrecere în casă ...

Există câteva trucuri și sfaturi despre aplicația houseparty care îmbunătățesc întreaga experiență de utilizare a acestei aplicații interesante:

  • Dezactivează microfonul - Dezactivează microfonul dacă vorbești cu altcineva acasă, dar nu vrei să ieși din petrecere
  • Porniți un joc de aplicație houseparty - faceți clic pe zarurile din colțul din dreapta sus și alegeți unul. din 4 jocuri gratuite pentru a te juca la petrecerea ta! Jocul se închide după ce ați terminat sau faceți clic pe X pentru a termina mai devreme.
  • Blocați camera - puteți bloca camera dacă doriți doar să aveți anumite persoane la petrecerea acasă. Odată ce camera este blocată, contactele dvs. nu vor primi notificări de petreceri!
  • Dezactivează notificările - Uneori vrem doar puțină liniște! Faceți clic pe fața zâmbitoare, în dreapta sus, și puteți dezactiva notificările pentru toată lumea sau doar pentru anumite persoane. Este o caracteristică foarte la îndemână :)
  • Fiți lângă un încărcător - aplicația Houseparty vă scurge telefonul așa cum nu ați crede. Totuși, din moment ce suntem cu toții blocați în casă .... stați lângă un încărcător!

·         Săriți și ieșiți din „camere” și discutați cu diferite persoane, la fel ca la o petrecere în casă. Este un concept simplu, dar funcționează foarte bine.

·         De asemenea, nu există achiziții în aplicație, deci puteți utiliza aplicația completă gratuity

 

Aplicația Houseparty este destul de ușor de înscris. Înscrieți-vă, creați un nume de utilizator, acordați permisiunea aplicației Houseparty pentru a vă conecta contactele și sunteți bine să mergeți.

Singurul lucru de care ai nevoie? Prietenii dvs. să aibă și aplicația Houseparty. Nu există părți publice la care să vă înscrieți, deci aveți nevoie ca persoanele de contact să descarce aplicația.

De fapt, această caracteristică face ca aplicația să fie perfectă pentru ca copiii să poată păstra legătura cu prietenii lor. Nu există pericolul să sară într-o discuție cu străini total ... aplicația se poate conecta numai cu persoanele din lista dvs. de contacte.

Dacă prietenii tăi sunt online, vei primi o notificare (presupunând că au aplicația) și dacă nu sunt online, vor primi o notificare că ești. Au apoi opțiunea de a saluta, fie ca un val, fie ca un videoclip.

Un lucru de știut este că puteți avea doar 8 persoane în același timp într-o „petrecere de casă”. Bulele de ecran sunt deja destul de mici și mai mult de 8 ar distruge senzația de petrecere în casă.

De fiecare dată când cineva din contactele dvs. vine online, veți primi o notificare. Sincer, acest lucru poate deveni puțin enervant și nu există setări care să limiteze notificările.

Puteți utiliza pictograma micului clopot pentru a opri notificările de la anumite persoane, ceea ce este bine pentru o măsură temporară, dar nu uitați să le reporniți din nou sau nu veți ști când oamenii sunt online.