4 Trucuri pentru a creste viteza Internetului in Android

Astazi avem nevoie sa accesam internetul in majoritatea timpului, indiferent de sectorul sau domeniul in care lucram. Internetul este folosit de studenti pentru a obtine mai multe informatii pe diverse teme, in scopuri de afaceri pentru a obtine cele mai recente detalii ale pietei si multe altele.

Viteza proasta a internetului mobil poate aparea din mai multe motive, cum ar fi intensitatea semnalului, congestionarea si incarcarea in retea etc. Niciunul dintre companiile mobile nu va va garanta planul cu viteza maxima. Toata viteza internetului mobil scade dupa cateva perioade de utilizare.

Sfaturi pentru a creste viteza internetului in mobilul dvs. Android sunt dupa cum urmeaza:

1. Goliti memoria cache a telefonului Android

Stergerea memoriei de arhiva a telefonului dvs. Android poate creste si viteza internetului pe telefonul mobil. Cand memoria cache este plina, aceasta incetineste telefonul Android. Deci, ar trebui sa pastrati memoria cache a telefonului dvs. curata pentru o experienta mobila mai rapida.

2. Dezinstalati aplicatiile inutile de pe telefonul mobil

O multime de aplicatii inutile pot degrada viteza telefonului dvs. si incetini viteza internetului. Deci, ar trebui sa eliminati toate aplicatiile inutile de pe telefon.

3. Utilizati aplicatiile Android pentru a creste viteza internetului

S-ar putea sa fiti surprins sa stiti ca in Magazin Google Play exista diferite aplicatii Android care sunt utilizate in mod specific pentru a spori viteza internetului pe telefoanele si tabletele Android. Deci, de ce nu le incercati?

4. Selectati un browser web rapid pentru telefonul dvs. Android

Browserul telefonului mobil Android are, de asemenea, un rol foarte important in cresterea vitezei dvs. de internet. Exista o multime de browsere mobile disponibile in Magazin Play, dar trebuie sa alegeti doar un browser rapid. Unele dintre browserele web, inclusiv Opera Mini, UC Browser si Chrome pentru Android sunt foarte rapide. Daca utilizati aceste browsere mobile in telefonul dvs. Android, veti simti experienta rapida de navigare.