Sfaturi utile pentru utilizatorii de telefoane Android

Există câteva tipuri diferite de smartphone-uri cu diverse sisteme de operare, dar dacă sunteți mândru proprietar al unui Android (sau vă gândiți să deveniți unul), atunci aveți noroc. Am adunat hack-uri valoroase și puțin cunoscute care vă pot ajuta să profitați din plin de ceea ce are de oferit telefonul dvs. Poate doriți să vă luați mobilul și să luați câteva note, deoarece vorbim despre orice, de la comenzi rapide la îndemână la funcții personalizabile.

Împărțirea ecranului este superputerea majorității computerelor. În mod uimitor, cu ecranele mai mari de pe dispozitivele Android, acest lucru este posibil și pe telefonul mobil. Acum, în loc să comutați între două aplicații, puteți să le aveți pe ambele activate simultan. Nu ai fost niciodată atât de productiv! Doar accesați aplicațiile dvs. și țineți degetul apăsat pe pictograma aplicației până când apare opțiunea de ecran divizat. Apoi faceți clic pe butonul pentru ecran împărțit și deschideți cealaltă aplicație pe al doilea ecran. 

Majoritatea dintre noi au o parolă pe telefonul mobil. Cu toții suntem familiarizați cu lupta de a vă introduce parola de duzină de ori sau de a vă scana în mod repetat amprenta digitală fără niciun rezultat. De obicei, acest lucru se întâmplă atunci când vă aflați în mijlocul gătitului, iar vârfurile degetelor sunt acoperite cu carne crudă sau făină. Cu acest hack, nu va mai trebui să introduceți o parolă din nou în timp ce sunteți acasă sau în orice locație dorită. 

Adesea le dăm telefoanele oamenilor din jurul nostru. Poate că doriți să arătați noul nivel înalt pe care l-ați atins pe mobil, jocul de topire a minții, sau ați găsit un articol interesant. Cu toate acestea, s-ar putea să nu doriți ca aceleași persoane să profite de ocazie pentru a explora zonele mai adânci ale telefonului dvs. Soluția? Doar activați mecanicul de fixare accesând Setările telefonului și activând Fixarea ecranului sub Securitate. 

Acesta este pentru acei oameni sănătoși la minte. Dacă sunteți cineva care este interesat să vă țină evidența ritmului cardiac, atunci avem câteva vești bune. Nu este nevoie să cumpărați un dispozitiv sau să vă măsurați ritmul cardiac la modă veche. În schimb, puteți descărca orice număr de aplicații care se concentrează pe acest lucru pentru dvs. Aceste aplicații vor folosi telefonul pentru a face treaba. 

Majoritatea site-urilor web au un afișaj specific pentru dispozitivele mobile și sunt concepute pentru a fi la fel de accesibile pe telefon ca și pe computer. Cu toate acestea, uneori lucrurile dispar pe ecranul telefonului nostru, sau versiunea mobilă a site-ului web pare să lipsească funcții. Dacă acesta este cazul, atunci puteți transforma cu ușurință pagina web în modul desktop atunci când deschideți orice site web pe telefon. 

Telefoanele mobile sunt fantastice, dar știi ce le-ar face mai bune? Dacă ar putea fi folosite și ca telecomandă pentru televizor. Din fericire, acesta este cazul utilizatorilor de Android. Găsirea aplicației potrivite în magazinul de aplicații vă va permite să vă controlați televizorul și chiar ceva de genul unei prezentări Powerpoint pe care o afișați la serviciu. Nu va mai trebui să ne confruntăm cu telecomenzile mari și neplăcute - smartphone-urile noastre pot face totul.