Cele mai bune telefoane sub 150 de euro

Alegerea unui telefon mobil nu este intotdeauna la fel de usoara cum pare. Pe piata, exista tot mai multe telefoane, iar diferentele sunt mult mai greu de vazut. Aveti 150 de euro la dispozitie pentru noul dvs. mobil si nu stiti ce sa alegeti? Va spunem care este cea mai buna optiune si alte alternative.

Xiaomi Redmi 4X

Fara indoiala, Xiaomi Redmi 4X devine cel mai bun telefon mobil pe care il puteti cumpara pentru mai putin de 150 de euro.

Procesor Snapdragon 435 si 4100 mAh, nu numai ca au o performanta acceptabila, dar vom gasi una dintre cele mai bune baterii pe care le poate avea un telefon mobil la acest pret. O alta virtute este cititorul de amprente, situat in spate, ceva rar la acest pret. Pe de alta parte, are si un corp metalic, desi calitatea constructiei nu inseamna ca se deosebeste foarte mult.

Pro: baterie, cititor de amprenta, memorie.

Huawei Y7

Huwaei Y7 are un procesor capabil, care impreuna cu bateria gigantica de 4000 mAh va ofera o experienta de utilizare acceptabila, impreuna cu o autonomie capabila sa stea pana la doua zile departe de priza.

Motorola Moto G5

Alegerea unui Moto G este intotdeauna un pariu sigur, iar a cincea generatie nu este o exceptie. Cu atat mai mult, daca luam in considerare faptul ca a scazut la aproximativ 60 de euro de la pretul initial, dar inca la fel de bun.

Cititor de amprente si un aparat de fotografiat decent, Moto G5 este un telefon care va indeplini cerintele minime de care orice utilizator are nevoie de la un telefon mobil ieftin.

Nokia 3

Nokia 3 este cel mai accesibil dintre aceste telefoane si, desi ne-am asteptat la mult mai mult, este un dispozitiv mobil recomandat pentru gama in care se afla.

Acesta ne ofera un design bun, precum si o experienta destul de curata Android, cu actualizari de securitate si promisiuni de a primi Android 8.0 Oreo inainte de sfarsitul anului. Pe de alta parte, este mai putin puternic decat rivalii sai, asa ca nu va recomandam daca obiectivul dvs. este sa va jucati pe telefonul mobil.