Cele mai vandute telefoane in 2020

Cele mai vandute telefoane in 2020

Telefoanele mobile au ajuns sa produca dependenta in ziua de astazi, iar oamenii vor din ce in ce mai multa tehnologie de ultima generatie. Dat fiind acest fapt, telefoanele noi aparute pe piata se vand ca painea calda, chiar daca preturile acestora sunt destul de ridicate. Mai jos va punem la dispozitie un top al celor mai vandute telefoane in anul 2020.

1.     Telefoanele Apple

Asa cum ne-am obisnuit, prea cunoscuta firma de device-uri, Apple, este pe primul loc in topul vanzarilor telefoanelor. Noul, dar vechiul,  model de iPhone, si anume cel cu numarul 11,  a fost vandut in aproximativ 19,5 milioane de exemplare. 

In anul 2019 cifrele au fost ceva mai mici, in cazul iPhone-ului Xr aratand doar 13,5 milioane de telefoane vandute. Totusi, la sfarsitul anului 2020 a fost lansat iPhone 12, care se bucura de un succes enorm.

2.     Telefoanele Samsung

Cele mai indragite telefoane Samsung sunt cele care fac parte din seria S, acestea concurand indirect cu firma Apple.  Samsung nu se lasa mai prejos decat nicio alta firma si  actualizeaza tehnologia cum stie mai bine.

3.     Telefoanele Huawei

Anul 2020 a fost unul dintre cei mai buni ani pentru producatorii Huawei. Acestia imita, pe cat posibil, design-ul telefoanelor Apple si fac tot posibilul pentru a oferi telefoanelor cele mai bune functii de care se poate bucura utilizatorul.  Aceste telefoane pot fi gasite la preturi accesibile, in ciuda aspectului scump pe care il au si a calitatii destul de bune.

In ultimul timp, cei de la Huawei au creat si o gama foarte mare de laptop-uri, care se bucura de succes. De asemenea, aceste laptop-uri au preturi foarte bune, avand in vedere calitatea pe care o au.

4.     Telefoanele Xiaomi

In ciuda faptului ca nu este o marca de telefoane foarte renumita, cei care au cumparat produsele acesteia au avut parte de o surpriza placuta. Xiaomi este o firma care incearca sa imbine cele mai bune functii ale unui telefon la cel mai redus pret posibil.

Telefoanele reprezinta o parte din viata noastra in zilele contemporane, de aceea fiecare om cauta ceva cat mai bun, calitativ. Camera foto este factorul care face diferenta in momentul achizitionarii unui telefon, utilizatorul dorind ca aceasta sa fie cat mai buna: pozele trebuie sa iasa clare, culorile cat mai reale, iar viteza de fotografiere sa fie cat mai mica pentru a putea imortaliza orice moment important.