Telefoane mobile – care fac cele mai bune poze

Cand va place fotografia, este foarte frecvent sa incercati sa va luati aparatul foto peste tot si sa capturati fiecare moment. Dar, va exista intotdeauna o ocazie in care nu puteti sa o faceti,de aceea, avand un telefon mobil cu o camera buna va va ajuta in acele situatii.

Din acest motiv va prezint cateva dintre cele mai bune telefoane mobile 2020 pentru fotografie care va vor ajuta sa continuati cu pasiunea dvs. pentru fotografie in orice moment.

Telefoane mobile 2020 – Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 are un ecran de 5.8 „si o rezolutie de 2960 x 1440 pixeli, are o viteza excelenta de fotografiere, va permite sa va concentrati mai aproape si sa faceti fotografii de noapte foarte bune.

Are o camera principala de 12mp cu o deschidere focala variabila cuprinsa intre 1,5 si 2,4, cu tehnologie Dual Pixel si stabilizare optica a imaginii. Camera frontala este de 8mp cu o diafragma de 1,7, permite inregistrarea video in 4K si miscarea lenta.

Capacitatea sa de stocare este de 64 GB, 128 GB si 256 GB si permite card microSD de pana la 400 GB.

Telefoane mobile 2020 – Google Pixel 2

Noul telefon Google are un ecran de 6 „cu o rezolutie de 1440 x 2880 pixeli, are o memorie interna de 64 GB si 128 GB, nu are slot pentru memorie externa.

Camera sa principala este de 12mp cu o deschidere de 1,8, care permite fotografii bune in situatii de lumina scazuta, iar camera frontala este de 8mp. Acesta are aplicatii in modul portret si realitate virtuala.

Telefoane mobile 2020– Huawei P10 Plus

Huawei isi continua activitatea impreuna cu Leica, una dintre cele mai bune marci de pe piata de fotografie. Huawei P10 Plus are un ecran de 5.5 „cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli.

Acest model este are o camera principala dubla, doi senzori Leica, 12 megapixeli, include informatii de culoare (RGB), cu o deschidere focala de 1.8, LED flash si stabilizator optic de imagine.

Camera frontala este de 8 megapixeli, cu o focalizare buna de 1,9, in colaborare cu Leica, are 3 moduri de a face auto-uri, cum ar fi modul frumos, inteligent si portret, fiecare cu setari diferite.

Camera foto are multe moduri si efecte si in modul manual puteti configura ISO, viteza obturatorului, balansul de alb etc., de asemenea, camera dubla capteaza adancimea scenei pentru a realiza un blur si control al timpului. Expunerea si deschiderea va vor permite sa faceti poze cu pictura in lumina.

Telefoane mobile 2020 – Sony Xperia XZ Premium

Caracteristicile acestui model Sony concureaza cu cele doua modele anterioare, ecranul sau fiind de 5,5 „cu o rezolutie de 2160 x 3840 pixeli.

Camera sa principala este de 19mp cu o deschidere focala de 2,0 cu stabilizator optic de imagine, autofocalizare cu faza de detectare predictiva si blit LED.

Camera frontala este mult superioara celei anterioare cu 13 megapixeli cu unghi larg (diafragma f / 2,0) si obiectiv de 22 mm, iar modul sau video este de 4 K si permite miscarea lenta.

Aplicarea aparatului foto este foarte simpla si intuitiva si are un mod manual in care puteti calibra totul, chiar si viteza obturatorului, contorul sau fiind viteza sa, deoarece este un pic mai incet procesul dintre a face o fotografie si a o putea vedea.

Telefoane mobile 2020 – iPhone 7 Plus

Pentru cei care prefera IOS, va prezentam iPhone 7 Plus cu un ecran de 5.5 „si o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli.

Acest model are o camera dubla semiprofesionala de 12mp cu doua deschideri focale diferite, cu unghi larg f / 1,8 si telefotografie f / 2,8, care permit un zoom optic foarte puternic, fara a pierde atat calitatea si efectul de adancime.

Camera frontala are diafragma focala de 7 megapixeli de 2,2 cu auto HDR, retina Flash, senzor de iluminare si software de detectare a fetelor si a corpurilor.

Permite inregistrarea video in 4K si miscarea lenta la 240 de cadre pe secunda.

Desi exista modele mai noi ale iPhone, aceasta are aceeasi camera la un pret mai accesibil decat cele mai recente modele.