Cele mai bune playere gratuite Android

Ce modalitate mai buna de a incepe ziua decat cu o muzica buna. In acest post va aducem cele mai bune playere muzicale pentru Android din Google Play. Vorbind despre playerele muzicale este un lucru, dar vorbind despre cele mai bune, necesita o analiza buna.

Cele mai bune 10 playere muzicale pentru Android

BlackPlayer Music Player

BlackPlayer Music Player este unul dintre cele mai bune playere de muzica pentru Android. Este complet gratuit si este unul dintre cele mai complete si mai atractive ale momentului. Sectiunea sa vizuala este impecabila, are animatii bune, design bun si fara publicitate, nu puteti cere mai mult.

N7player

N7player este un player muzical unic, in special sectiunea sa estetica. Spre deosebire de alte aplicatii, aici putem vedea numele artistilor sau genul muzical intr-un „peisaj” placut ochiului. Vom avea un egalizator puternic disponibil pe 10 benzi.

Nyplayer reda practic orice tip de fisier audio. Putem edita etichetele melodiilor, adauga sau vizualiza versurile, putem sa descarcam copertile melodiilor si multe altele. In concluzie, Nyplayer este unul dintre cele mai bune playere muzicale Android pe care ar trebui sa le incercati.

Stellio Music Player

Stellio Music Player este unul dintre cele mai bune playere muzicale pentru Android. Trebuie sa recunoastem ca este prea mult pentru a fi gratuit. Este adevarat ca are publicitate, dar nu este nimic in comparatie cu beneficiile pe care le ofera. De fapt, un avantaj este faptul ca publicitatea nu apare atunci cand ruleaza o melodie.

Stellio Music Player are un egalizator pe 12 benzi. In plus, aceasta se remarca si in sectiunea sa estetica. Are o interfata super curata, animatii placute, si chiar vom putea modifica teme daca ne vom plictisi de ceea ce avem. Stellio Music Player este complet gratuit, dar are si o versiune platita in care reclamele sunt eliminate.

Pi Music Player

Pi Music Player este uimitor, nu am putut sa-l ratam din aceasta lista cu cele mai bune playere muzicale pentru Android. Interfata este frumoasa si este foarte bine intretinuta. Cele 4,8 stele pe care le are, este o dovada ca utilizatorii care il testeaza sunt satisfacuti.