Asistent Google Integrat În SMS-Uri Android

Asistent Google Integrat În SMS-Uri Android Asistent Google Integrat În SMS-Uri Android

Viața așa cum o știm s-a schimbat când smartphone-urile au introdus conceptul de asistent virtual. Prin simpla apăsare a unui buton, putem avea acum acces la aproape toate informațiile de pe internet, astfel încât, într-o anumită măsură, putem spune că avem acces la toate informațiile din întreaga lume. Cât de incredibil este asta?

A avea asistent virtual pe telefon nu este doar uimitor, este incredibil de convenabil. Acum puteți accesa informațiile într-o ciupire fără a trebui să tastați deloc. Acest lucru devine foarte convenabil în multe situații. De exemplu, dacă trebuie să aflați unde se află ceva în timp ce conduceți, vă puteți întreba asistentul virtual al smartphone-ului și, în câteva secunde, aveți adresa fără a fi nevoie să tastați un singur lucru și să vă luați ochii de pe drum.

V-ați angajat vreodată într-un schimb de mesaje text aprins un prieten, având nevoie să aflați un fapt în mijlocul argumentului? Cunoașteți acest sentiment atunci când lăsați conversația către Google răspunsul, doar pentru a vedea că prietenul dvs. v-a trimis deja un mesaj cu răspunsul din fața dvs.

Acum, cu dispozitivul dvs. Android, veți putea accesa Asistentul Google chiar în Mesaje. Funcția a fost integrată perfect, astfel încât acum puteți trimite cu ușurință informații oricui trimiteți mesaje text.

Deoarece această funcție este foarte nouă, de acum puteți căuta doar restaurante și filme, dar hei, asta face deja planificarea weekend-ului mult mai ușoară! Acesta este un schimbător total de jocuri pentru mesaje text de grup. De asemenea, credem că Google va adăuga mai multe funcții foarte repede.