Cele mai bune aplicatii Android din 2020, conform Google

Cele mai bune aplicatii Android din 2020, conform Google Cele mai bune aplicatii Android din 2020, conform Google

Google a ales cele mai bune aplicatii si jocuri Android din 2020. Nu ati incercat inca aceste aplicatii? Acum puteti face acest lucru: descarcati cele mai bune aplicatii din acest an.

Alegerea celor mai bune aplicatii si jocuri Android este foarte complicata, exista prea multe optiuni. Și adevarul este ca in fiecare an, sunt publicate zeci de mii de aplicatii noi, testarea tuturor este o sarcina titanica.. Și Google a selectat cele mai bune dintre cele mai bune din Google Play.

Selectarea aplicatiilor si a jocurilor Android este acum disponibila in Magazin Google Play. O medalie de aur pentru fiecare tip de aplicatie si podium, impartita pe categorii. Vrei sa stii cele mai bune programe?

Cele mai bune aplicatii Android din 2020

In partea de sus, sunt aplicatiile pline de utilitate, asa cum ar trebui sa fie.

Cea mai buna aplicatie a anului: Socratic – Ajutor pentru matematica si sarcini

Cu aceasta aplicatie, copiii vor avea un ajutor imens cand vine vorba de rezolvarea temelor scolare. Doar faceti o poza a exercitiului scolar si aplicatia va colecta informatii si modalitati de rezolvare a acesteia. Socratic utilizeaza inteligenta artificiala si nu are achizitii sau anunturi in aplicatie. Este, de asemenea, gratuita.

Cele mai distractive aplicatii PicsArt Animator: Gif & Video. Creaza animatii pentru gif-urile si videoclipurile dvs. Anchor: aplicatie audio cu care realizam inregistrari. Perfecta pentru interviuri si podcast-uri. InColor – Cartea de colorat: desene color pe telefonul mobil sau pe tableta. Adobe Photoshop Sketch: instrument de desen dezvoltat de Adobe. Simply Piano, de JoyTunes: invatati sa cantati la pian cu aceasta aplicatie.

Cele mai bune aplicatii sociale Cookpad: reteaua sociala pentru a partaja si a crea retete. Tandem:invatati limba engleza si mai multe limbi: o aplicatie puternica cu care sa invatati limbi noi. Strava GPS Running Ciclism:aplicatia de varf in comunitatea de ciclism. Kudos: comunitate sociala conceputa pentru cei mici. Slack: instrument de comunicare pentru grupuri, in special grupuri de lucru