Trebuie sa vorbesti despre dragoste dupa ce ai facut dragoste?

  • Vineri, 30 Octombrie 2020
  • Diverse
Trebuie sa vorbesti despre dragoste dupa ce ai facut dragoste? Trebuie sa vorbesti despre dragoste dupa ce ai facut dragoste?

Despre tehnica amorului,nu. Poti, bineinteles, vorbi cu partenerul despre viata intima, sa-i spui ce-ti place si ce nu, dar trebuie sa alegi un moment propice, in care exista sentimentul de complicitate. In focul actiunii, numic nu te impiedica sa ghidezi gesturile barbatului, sa subliniezi mangaierile sau pozitiile care iti fac placere, dar fara a-i da totusi instructiuni de comportament. s-ar putea simti, in acest caz, incompetent.

 

 

El are un esec sexual, ce este de facut?

 

Atunci cand femeia incearca sa dramatizeze situatia, barbatul nu retine decat un lucru: partenera a sesizat esecul pe care 1-a suferit. Iar daca, in plus, ea adauga ca vor mai discuta problema a doua zi, el vo face o fixatie asupra acestei discutii. Este mai bine sa nu atragi atentia asupra penetrarii, ci sa o deturnezi spre mangaieri care vor fi excitante pentru amandoi. Barbatul isi va recapata increderea si isi va regasi probabil Iibidoul, uneori chiar incepand de la raportui urmator.

 

Este ingrijorator daca ai raporturi sexuale dureroase?

 

In orice caz nu este logic. Trebuie consultat un ginecolog care va cauta o problema locala: inflamatie, infectie… Trebuie, de asemenea, luate in calcul eventuale probleme psihologice. Ideal este sa se intervina repede, deoarece durerea se auto-alimenteaza: cu cat suferi mai mult, cu atat esti mai crispata si iti este mai rau.

 

Ce inseamna exact sa fii frigida?

 

Acest termen este din ce in ce mai putin folosit. Cu cativa ani in urma, frigiditatea desemna absenta orgasmului. Acum prin ea se intelege absenta oricarei placeri. Indiferent daca aceasta provine din penetratie, mangaieri sau chiar un masaj relaxant. Trupul femeii este blocat, insensibil. Cauzele acesteri „raciri senzoriale” pot proveni dintr-o trauma fizica, dar lucrul acesta este foarte rar. 1n majoritatea cazurilor origineo ei trebuie cautata in istoria psihica.

 

Cauza vaginismului este totdeauna psihologica?

 

Aceasta afectiune se manifesta prin contractii ale vaginului care fac penetrarea imposibila. Educatia, presarata cu tot soiul de interdictii si tabuuri, constituie cauza principala a vaginismului. bar, atentie la confuzii. Nu orice imposibilitate de penetrare este cauzata de vaginism.

 

Ce este nimfomania?

 

In nici un caz un apetit sexual intens, sau foarte intens. Poti dori sa faci

dragoste de mai multe ori pe zi fara a fi nimfomana. Nimfomania veritabila

se caracterizeaza uneori printr-o profunda insatisfactie sexuala, o frustrare permanenta. In acest caz, dragostea nu produce nici placere, nici usurare suficienta. Adesea, sexualitatea unei nimfomane nu urmareste juisarea in cadrul unui schimb emotional, ci mai curand o placere localizata strict in trup.