Ai un blocaj,prea blocata ca sa faci dragoste?

In curand vei avea 30 de ani si pana acum nu ai facut inca „pasul cel mare”… De indata ce apare barbatul viselor tale, se intampla o catastrofa… Cu cine sa te sfatuiesti? Prietenele tale se cred toate Sharon Stone din Basic Instinct, fac selectie de amanti si nu se ezita sa treaca din pat in pat… ma rog, asa spun ele… deci cum sa le marturisesti ca ti-e frica de „lupul cel rau”? cam greu, nu? Si daca ai incerca sa vorbesti, totusi, cu cineva?

De mai bine de o luna te invita la restaurant si suspina la telefon cand iti amintste cate calitati ai. Este limpede, te place.

Si asta te aranjeaza de minune pentru ca te-ai indragostiti de el… Si totusi, evita neincetat momentul in care… of, imi este imposibil sa fac pasul asta, mi-e ingrozitor de frica, mai ales ca nu mai am 20 de ani.

Si apoi, aerul de „inocenta” la varsta ta, nu mai merge asa ca amani mereu gasindu-ti tot felul de motive care sa stea in picioare; inca ma mai gandesc la Nicolas, mi-a iesit un cos pe spate, ingrozitor, o sa-I vada si el, maine am o intalnire de afaceri foarte importanta, nu-mi pot permite sa pierd noaptea…

Zilele trec si incepi sa-ti reprosezi propriile sentimente: „oh, daca n­as fi asa de indragostita nu as mai avea atatea blocaje..”, dar nici nu vrei sa sari pe primul barbat care iti iese in cale… si atunci?

Esti „working girl”

Tu

Ti-ai luat locul cu nota maxima, esti sefa de promotie, esti mai mult decat o „working girl” pentru ca, in plus, esti si foarte calculata. Salariul este pe masura reusitei. Castigi mai mult decat el.

El

A facut o cariera stralucita, dar nu-i place sa se laude. Doreste sa ramana cu tine, insa nu aduce vorba despre copiii pe care i-ati putea avea impreuna. De indata ce incepi sa vorbesti despre viitor, se schimba la fata si devine tacut.

Trebuie sa afli ce il sperie

Ai un cont frumusel la banca, esti tot timpul promovata si, in plus, tepricvepi sa mesteresti singura prin casa; manuiesti cu indemanare orice unealta fara sa fii nevoita sa-i citesti modul de folosire… Ce ii mai ramane lui de facut?

Invata sa-i arati ca esti o femeie obisnuita, cu slabiciunile si limitele ei si nu pe atat de tare pe cat Iasi sa se vada: spune-i ce to framanta, ce probleme ai la serviciu si lasa-I pe el sa-ti instaleze noul program pe calculator…

Nu uita ca intr-un cuplu fiecare are nevoie sa simta ca ii este de folos celuilalt, ca este un sprijin pentru ca celalait are nevoie de el.