Dragoste si sex la Fecioara si balanta,Horoscop

Dragoste si sex la Fecioara si balanta,Horoscop Dragoste si sex la Fecioara si balanta,Horoscop

Sexualitatea

Maiestria ta de a imbina partile calde si cele reci -una dintre principalele caracteristici ale zodiei – se regaseste, exacerbata, in sexualitatea ta.Poti sa fii glaciala si sa ingheti dintr-o privire cele mai virile instincte. Insa stii la fel de bine sa devii calda si inflacarata dintr-o data, fascinandu-ti prada.Iar celor perseverenti, care reusesc sa te descopere, incepe sa le placa acest aspect.

Energia

Esti facuta din contraste, din elanuri contradictorii.Desigur ca din acest „concentrat” se naste si energia ta sexuala, care ba explodeaza in flacari, ba se retrage in matca sa, lasand ca o liniste monahala sa-ti cuprinda simturile.Esti surprinzatoare prin aceasta atitudine care constituie unul dintre punctele forte ale seductiei tale naturale.

Imaginatia

Tot ceea ce ceri este sa fii surprinsa, uimita!Aceasta explica si tendinta imaginatiei tale spre pasivitate.Iti place sa-ti lasi partenerul sa-si faureasca propriile fantezii in ceea ce te priveste.La urma urmei, cine altcineva ar fi mai potrivita ca tine pentru a­i hrani fanteziile?Si la toate acestea se adauga o mica pretentie suplimentara: partenerul trebuie sa-si imagineze un preludiu original si neasteptat.

Partenerii

Pestii,pentru ca unui Peste ii va place sa-ti dea intalniri secrete in locurile cele mai neobisnuite, tocmai pentru a-ti aprinde dorinta.

Scorpionul cu abilitatea lui caracteristica,va stii sa-ti stimuleze indrazneala.Vei aprecia atentiile Sagetatorului.

Iar un Capricorn te va face sa descoperi ce inseamna adevarata fantezie.

Balanta

Sexualitatea

In spatele acestei elegante discrete, care iti da un aer de mare seriozitate, se ascunde o sexualitate expresiva si calda.Balanta are un trup de care este constienta si nu ii refuza nici o placere. Pretentiile ei sunt foarte limpezi: un partener la inaltime, o atmosfera rafinata cu muzica,cina la lumina lumanarilor si o conversatie pasionanta.Unei Balante nu ii place sa se plictiseasca inainte de a face „pasul” cel mare.Ea, cu intelepciunea ei, stie ca plictiseala nu este de bun augur.

Energia

Se naste din nevoia ta permanenta de a te face placuta.La aceasta se adauga dorinta ta secreta de a face cuceriri, fie numai pentru a-ti dovedi tie insati ca dintre toate, tu esti cea mai dorita. Aceasta atitudine iti electrizeaza energia sexuala, dar face si multe victime care cad prada placerii de care nu se mai satura.

Senzualitatea care te caracterizeaza transpare pana si in cea mai fina intonatie a vocii, putin languroasa, atat cat sa-l invaluie pe primul imprudent care se hazardeaza sa se prinda in plasa proaspat tesuta.

Imaginatia

Fanteziile unei Balante sunt tinute secrete, ea nehotarandu-se sa le incredinteze decat aceluia langa care se simte perfect in largul sau.Insa pentru aceasta, trebuie sa aiba incredere in el.Ei ii place acel amestec inteligent de blandete si virilitate, chiar violenta.Insa nu la oricine.Ci la un partener pe care sa-l fi studiat bine in prealabil, pe care apoi il alege si il seduce cu farmecul ei tulburator, umorul si cuvintele tandre pe care stie sa le foloseasca mai bine ca orcine.Pe termen mai lung, fantezia cea mai nebuna a unei Balante este tandretea pe care va trebui sa i-o dovedeasca in fiecare zi acela care o iubeste.