Traverse de lemn sau railway sleepers

  • Duminică, 27 Decembrie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
railway sleepers railway sleepers

Railway sleepers sunt traversele de cale ferata menite sa sustina greutatea transportului feroviar si sa ofere stabilitate si siguranta acestuia. Daca sunteti in cautare de cele mai bune si calitative traverse, Pamirco Manastiur va poate satisface nevoile acestei industrii.

 

Traverse de lemn – sunt importante materialele?

La fel ca in orice alta industrie de prelucrare, materialele sunt baza rezultatului final si motivul principal pentru care multe produse nu ies la capacitatea calitativa pe care ne-o dorim.

Industria traverselor au la baza diferite materiale si moduri de prelucrare a acestora,printre acestea putem regasi lemnul, betonul,fierul si in ultimul timp chiar si plasticul. Functionalitatea si randamentul traverselor intr-o constructie se datoreaza inclusiv materialului folosit, asadar important este sa il alegi pe cel cu cele mai multe avantaje.

In piata internationala cat si cea nationala sunt apreciate mult mai mult produsele de genul traverselor din lemn in detrimentul altor materiale prelucrate. Daca ar fi sa privim din punctul de vedere al costurilor si al modernizarii cailor ferate,am intelege si motivul pentru care producatorii se indreapta spre materialul lemnos. Spre deosebire de beton, lemnul nu este la fel de costisitor si nu presupune o operatiune complexa pentru fortificarea infrastructurii. Inlocuirea acestuia cu unul nou se realizeaza simplu si rapid fara a interveni cu sume suplimentare.

 

Traverse de lemn – este lemnul ideal pentru traverse?

Pe langa ca este un material econom pentru o constructie de cai ferate,lemnul indeplineste si foarte multe caracteristici particulare care sa imbunatateasca intregul transport feroviar. 

Pamirco Manastiur prelucreaza acest material de peste 15 ani, asadar experienta acumulata in timp i-a facut sa inteleaga importanta lemnului si avantajele care vin odata cu el. Cel mai des material folosit de acestia este de esenta tare si provine din specii precum fag si stejar, cele mai sigure si eficiente pentru constructiile exterioare. Prelucrarea acestora nu se realizeaza usor, insa ofera cel mai mult randament in cadrul transportului, iar cel mai important este sa avem siguranta si stabilitate. Lemnul detine o structura organica si naturala ceea ce ii permite sa ofere avantajeze suplimentare, asta daca prelucrarea lui se realizeaza in mod corect. 

Materialul lemnos este durabil si foarte rezistent,aspecte importante si decisive in constructia de cai ferate. Fiind de esenta tare este greu distructibil si face fata cu brio greutatii trenurilor,iar durabilitatea naturala ii permite sa lupte impotriva factorilor externe care se abat asupra lui zilnic.

 

Railway sleepers - Prelucrarea corecta a lemnului

Caracteristicile naturale ale lemnului pot fi imbunatatite printr-o prelucrare corecta care sa sporeasca calitatea produsului final. Daca va intrebati cum fac asta cei de la Pamirco,ei bine, e simplu. Etapele de prelucrare, oamenii, produsele si aparatura folosita pentru prelucrare indeplinesc standarde inalte de calitate. Cu o experienta de peste 15 ani, cu aparatura de ultima generatie si cu ingrediente calitative, produsele Pamirco indeplinesc starea ideala pentru constructii durabile si rezistente.

Pentru a prelungi durata de viata a traverselor de lemn, cei de la Pamirco le impregneaza cu un creozot de o calitate superioara si folosesc cele mai bune metode de a le prelucra. Serviciile de baza se focuseaza pe impregnarea lemnului, uscarea artificiala realizata prin intermediul a 6 uscatoare de ultima generatie si aburirea lemnului realizata cu ajutorul unui aburitor modern care sa ofere un plus de valoare produsului.

 

Railway sleepers – traverse moderne Pamirco

La fel ca in orice alta industrie, este important ca un producator sa tina pasul constant cu cerintele pietei si sa evolueze si modernizeze o data cu ea. Pamirco Manastiur este una din fabricile deschise spre noutate si cerinte noi, punand constant accent pe perfectionarea profesionala a produselor, oferind cele mai bune si eficiente servicii de prelucrare a traverselor.

Traversele sunt elemente cheie intr-o constructie de cai ferate, asadar este necesar alegerea unor de calitate superioara care sa asigure rezistenta si siguranta. De cele mai multe ori, totul porneste de la alegerea materialului de prelucrare pana la modul in care este prelucrat si pus in valoare de echipa de producatori. Spre deosebire de altele, lemnul detine cele mai multe avantaje si este considerat cel mai benefic material pentru constructia traverselor, fiind apreciat la nivel international.

Daca esti in cautare de produse eficiente,economice si de calitate, alege un producator de incredere care sa iti ofere, seriozitate, promptitudine si profesionalism. 

Traversele Pamirco sunt un plus pentru toti cei care pun accent pe calitatea produselor.