Mobexpert vinde case mici

  • Luni, 9 August 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
case mici case mici

Mobexpert Group, unul dintre cei mai mari retaileri de mobila din Romania, a inclus in oferta sa "case mici", in urma parteneriatelor cu producatorii din Piatra Neamt si Miercurea-Ciuc.

Mobilierul pentru case este fabricat in uzinele Mobexpert din Targu Mures. Sunt disponibile doua modele: o remorca, o casa mobila si una fixa. Acest proiect se adreseaza chiar si salariatilor care au un venit net lunar aproape de salariul minim pe economie deoarece pretul acestor case mici sunt competitive.

Casa mobila este rezultatul unui parteneriat cu producatorul Eco Tiny House din Miercurea Ciuc, a explicat compania.

Pentru cea de-a doua versiune, a fost parteneriat cu Modulary, un producator Piatra Neamt detinut de familia belgiana Dussenne. La inceputul acestui an, Modulary a fost unul dintre proiectele prezentate la Imperiul Leilor, o emisiune TV dedicata antreprenorilor care vor sa isi faca cunoscuta afacerea. Fondatorul si proprietarul Mobexpert, Dan Sucu, a fost jurat la emisiune si a planificat sa investeasca in afacere, anunta Imperiul Leilor in martie.

"Casa mica" poate fi utilizata ca o casa permanenta sau de vacanta sau ca o casa de oaspeti, un eveniment sau un loc de birou, a explicat retailerul.

Casa mobila este expusa in magazinul Mobexpert Pipera din Bucuresti si urmeaza sa devina disponibila in toate magazinele Mobexpert din tara. Celelalte modele sunt expuse in magazinele Mobexpert din Bucuresti, Pipera si Baneasa, din Brasov, Constanta si Iasi.

Chiar daca dimensiunea totala nu este generoasa, atunci cand pasesti inauntru veti ramane cu o impresie foarte buna, de spatiu mare oferind un confort mai mult decat mediu.

Tendinta casei mici

Cativa romani au adoptat filozofia casei mici, o miscare care sustine o viata mai simpla intr-o casa mica.

Unul dintre primii proprietari locali ai unei case mici este Gabriela Isadora. Ea i-a spus localului Adevarul ca a optat pentru o casa mica cand a calculat cat ar costa un credit pentru casa. Ea spune ca locuirea intr-o astfel de casa este potrivita pentru cei carora le place libertatea si nu le deranjeaza prea mult dimensiunea spatiului lor de locuit. Ea actualizeaza pagina de Facebook Casuta Plimbareata cu detalii despre viata dintr-o casa mica.

Desi casa este mobila, nu poate fi mutata ca o remorca din cauza greutatii sale. Casa Gabrielei cantareste trei tone si a fost construita de Eco Tiny House, o companie cu sediul in Transilvania, in Miercurea-Ciuc. Compania a gasit cumparatori pentru casele sale atat in ​​Romania, cat si in afara tarii.

Casele sunt realizate din lemn si construite pe o remorca, astfel incat sa poata fi mutate dintr-un loc in altul. Pot servi ca birou mobil, ca o casa de oaspeti sau de vacanta sau chiar ca hostel. Eco Tiny House construieste unitati la preturi cuprinse intre 9.000 EUR si 35.000 EUR, in functie de configuratie. O casa poate fi livrata in doar 60 de zile.