Fabrica producatoare de traverse de cale ferata

  • Miercuri, 1 Aprilie 2020
  • Afaceri
  • Publicat de
traverse de cale ferata traverse de cale ferata

Compania Pamirco este cunoscuta in special pentru productia de traverse de cale ferata. Pe langa productia traverselor aceasta companie are capacitate de productie pentru diverse piese din lemn care sunt utile atat cailor ferate, cat si constructorilor de mobila.

 

Tipurile de traverse oferite de Pamirco sunt asa cum urmeaza : traversele de cale ferata normale, traverse pentru poduri si traversele pentru macazuri si incrucisari.

Alte piese produse de Pamirco sunt panourile ansamblate si cheresteaua tivita si netivita pentru industria mobilei.

 

Ce face speciala firma Pamirco? Istoria pe care Pamirco o continua prin munca sa aduce credibilitate si cunostinte importante industriei. Prelucrarea lemnului in zona Manastiur a fost inceputa cu mult timp in urma. In anul 1902, Fabrica de Cherestea din Manastiur a pus bazele traditiei de prelucrare a lemnului. Cu o experienta de 15 ani in domeniul prelucrarii lemnului, Pamirco continua traditia Fabricii de Cherestea din Manastiur. 

 

Modernizarea procesului de prelucrare

 

Pamirco se specializeaza in tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Firma a investit in modernizarea procesului de prelucrare a lemnului si in experienta membrilor echipei sale. In momentul de fata, Pamirco detine utilaje moderne precum 6 uscatoare de ultima generatie pentru uscarea artificiala a lemnului. De asemenea, compania foloseste un aburitor modern cu capacitate de aburire de 40M3/24 ore. 

 

Investind in aparatura de ultima generatie, Pamirco isi arata respectul fata de clientii sai si pasiunea fata de industria prelucrarii lemnului. Procesul de impregnare a fost modernizat si poate asigura cele mai inalte standard de calitate la ora actuala : 40M3/24 ore.

 

Modernizarea unei fabrici de prelucrare a lemnului nu tine doar de investitiile de buget in aparatura moderna. Investitiile sunt posibile doar multumita aprobarilor si certificarilor obtinute de companie de-a lungul anilor. 

Certificari pentru productia de traverse de cale ferata

 

Producerea pieselor care sunt folosite la constructia de cai ferata este un subiect sensibil. Orice piesa intra in componenta cailor ferate are nevoie de atentie sporita si calitate inalta. 

 

Pentru a putea produce astfel de piese precum traversele de cale ferata normale sau traversele pentru poduri, o companie trebuie sa detina aprobarile si certificarile la nivel national. In Romania nu sunt multe companii care se pot mandri cu toate aprobarile de care este nevoie pentru a functiona corect si legal. 

 

Compania Pamirco a adaugat de-a lungul anilor certificate precum: Certificatul de Omologare Tehnica Feroviara si Certificatul de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii. Aceste doua certificate se refera la productia de traverse normale din lemn impregnate special pentru a fi folosite la calea ferata. 

 

Pe langa cele doua certificate, Pamirco mai are Autorizatia de Furnizor Feroviar. Aceasta autorizatii fiind special oferita firmelor care doresc sa produca traverse din lemn.