Traverse de cale ferata de la Pamirco

  • Marţi, 6 Aprilie 2021
  • Afaceri
  • Publicat de
Traverse cale ferata Pamirco Traverse cale ferata Pamirco

Cele mai inovative si accesibile produse le gasiti la Pamirco Manastiur. Producator de railway sleepers din material lemnos, fabrica ofere mai multe servicii de calitate de care ai putea fi interesat.

    Railway sleepers - printre produsele de top a firmei 

Pamirco este un producator variat din punctul de vedere a produselor. La ei veti putea gasi panouri asamblate, cherestea tivita/netivita printre care si mai multe tipologii de traverse:normale pentru calea ferata, pentru macazuri, incrucisari sau poduri. Din majoritatea produselor, traversele sunt cele mai apreciate de catre clientii brand-ului, fiind materiale durabile in timp, ceea ce scuteste consumatorii de alte cheltuieli in plus.

Nu e surprinzator faptul ca investitiile in calitate iti ofera si durabilitate, ceea ce e de-a dreptul surprinzator la Pamirco este modernizarea cu care sunt prelucrate aceste produse. Desi folosesc de peste 15 ani materialul lemnos in conceperea traverselor de cale ferata, modul lor de executare este constant updatat la noile preferinte din industrie. Produsele sunt prelucrate modern prin aparatura de ultima generatie ceea ce scade automat inclusiv din timpul de productie a traverselor. Fiind si cele mai apreciate, produsele Pamirco sunt comandate din tari precum Japonia, Olanda, Egipt, Germania si multe altele.

    Railway sleepers - produse100% din lemn de esenta tare

Secretul produselor Pamirco este lemnul de esenta tare folosit pentru prelucrare. Specii precum stejarul si fagul sunt printre cele mai rezistente materiale care pot acapara greutatea transportului feroviar. Specialitatea acestui material sta in proprietatile organice si naturale care ii permite sa se adapteze mai usor la mediul exterior si factorii perturbatori care apar in timp. Traversele din lemn Pamirco sunt prelucrate la un nivel superior din dorinta de a mentine aceste particularitati la un nivel mai inalt.

Lemnul de esenta tare este mult mai apreciat de catre clienti in detrimentul celorlalte tipuri de materiale. Este mult mai econom, se inlocuieste usor si la costuri mici. Este mult mai rezistent in timp si face fata in contexte mai precare (portiuni muntoase unde exista posibile caderi de pietre) si de asemenea este mai durabil. Un avantaj benefic a lemnului este fiabilitatea care permite prelucrarea lui pentru mai multe sarcini speciale.

    Traverse cale ferata proiectate in functie de nevoile clientului

Pamirco Manastiur este o fabrica accesibila pentru clienti din mai multe puncte de vedere. Serviciile variate ale brand-ului permite prelucrarea traverselor in functie de anumite preferinte ale clientului sau nevoi impuse de locurile in care vor fi amplasate. Pentru elasticitate,absorbtia vibratiilor sau izolare pentru locuitorii din zonele adiacente, Pamirco ofera cate o solutie de prelucrare care sa se ocupe de fiecare sarcina in parte.

Pentru a oferi un pachet complet de servicii superioare, fabrica este accesibila si atunci cand vine vorba de alte produse la cerere. Spre exemplu, daca necesiti un anumit element din material lemnos care intra in compozitia cailor ferate, la cererea ta produsul poate fi proiectat si fabricat in aceeasi firma de la care cumperi si traversele. Avantajul sta in calitatea care iti e asigurata prin fiecare investitie in parte. Profesionistii din acest domeniu cunosc fiabilitatea materialelor din acest motiv le vor folosi pe cele mai accesibile prin care pot folosi astfel de servicii variate de care clientul sa profite. Pamirco este una din fabricile care sprijina prin traversele de lemn orice preferinta cu privire la acest tip de produse.

    Traverse cale ferata Pamirco – un brand pentru toate preferintele

Astfel, Pamirco Manastiur este unul din brand-urile care poate satisface nevoile si preferintele consumatorului cu privire la traverse. Serviciile inspira profesionalism si incredere de pe urma experientei acumulate in 15 ani de prelucrare constanta. Promptitudinea si seriozitatea sunt doua puncte forte a fabricii, fiind motive clare pentru care clientii straini prefera Pamirco in detrimentul oricarui producator local. Bineinteles, ca in orice context, calitatea produselor primeaza iar durabilitatea este un factor dorit pentru constructiile de cai ferate, din acest motiv astfel de produse lemnoase sunt la mare cautare.

Pentru a cunoaste toate produsele Pamirco alaturi de serviciile si modul lor de prelucrare, website-ul firmei se afla la un click distanta si iti poate raspunde la multe intrebari importante pe care le ai cu privire la calitatea produsului. Contacteaza echipa Pamirco si spune-ti preferintele in materie de traverse lemnoase. Vei avea parte de produse moderne si actuale in functie de preferintele tale si nevoile speciale care se solicita in anumite situatii.