Traverse de cale ferată pentru proiecte internaționale

railway sleepers railway sleepers

Traversele reprezintă și astăzi un element esențial pentru construcția căilor ferate. Deși utilitatea acestora variază astăzi atât în România cât și în alte țări rolul unor traverse de lemn vine în susținerea transportului feroviar.

Railway sleepers – traverse de lemn – o idee potrivită?

Traversele destinate astăzi pentru căile ferate sunt confecționate din materiale diversificate care doresc să sporească într-un fel sau altul calitatea construcției.

Există astăzi traverse din beton, fier, plastic ecologic și lemn. Majoritatea materialelor dețin diferite caracteristici specifice care să ofere transportului cele mai bune condiții de deplasare. 

Cu toate acestea, mai multe studii realizate fie național fie internațional au arătat faptul că materialul lemnos deține cele mai multe beneficii esențiale căilor ferate, fiind mai presus decât restul materialelor.

Construcția cu traverse de lemn sau denumirea din engleză railway sleepers, s-a dovedit a fi o construcție mult mai eficientă și durabilă, motiv pentru care lemnul este și astăzi cel mai bun material pentru crearea de traverse.

Unde se găsesc traverse de o calitate superioară?

Pentru a putea defini calitatea în această industrie este nevoie de oameni profesioniști alături de o experiență și o prelucrare realizată în cele mai bune condiții.

Pamirco Mănăștiur este unul din producătorii cunoscuți în această industrie, cu o experiență de peste 16 ani în aria acestui business, fiind producători pentru diferiți clienți care s-au arătat mulțumiți de produsele realizate.

Acest furnizor redă calitatea traverselor prin materialele folosite, prin prelucrare și prin oamenii care realizează aceste procedee. Lemnul nu este unul din cele mai ușoare produse cu care se poate lucra motiv pentru care prelucrarea acestuia visează procese realizate în mod corect și benefic.

Materialul lemnos reprezintă flexibilitate, stabilitate rezistență și durabilitate, toate aceste caracteristici susținute de o prelucrare corectă cu cele mai moderne aparate oferă căilor ferate posibilitatea unui transport în deplină siguranță.

Railway sleepers pentru proiectele internațioanle

Pamirco este de asemenea un furnizor care realizează traverse de lemn inclusiv pentru construcții internaționale. Dacă dorești produse calitative și o prelucrare modernă poți accesa oricând site-ul acestora unde vei putea observa serviciile cu care lucrează și produsele pe care le poți comanda de la ei.

Pentru colaboratori internaționali care au comandat și apreciat serviciile prestate de aceștia se numără și Egipt, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Germania, Olanda și Belgia. 

Indiferent de țara din care comanzi poți fi sigur de calitatea unor produse lucrate din materiale eficiente și naturale, oameni experți și o aparatură de ultimă generație care să sporească rezultatul final al construcției.

În funcție de preferințele tale poți opta pentru traverse încadrate în mai multe tipare cunoscute precum – traversele normale pentru cale ferată, traverse pentru încrucișări și macazuri și traverse pentru poduri. 

De asemenea, dacă sunt elemente confecționate din material lemnos și folosite în aceleași construcții pentru căile ferate, poți discuta cu furnizorul iar el va prelucra ceea ce ai nevoie.

Traverse de esență tare pentru cele mai bune rezultate

În construcția traverselor din material lemnos se poate folosi diferite esențe în funcție de alegerea producătorului. Cu toate acestea cel mai rezistent material lemnos este cel din esență tare printre care recunoaștem fagul și stejarul.

Lemnul din esență tare crește utilitatea traverselor confecționate din acest material datorită durității și durabilității pe care o deține - 2 caracteristici foarte căutate pe piața națională și internațională.

Materialul are drept scop lupta împotriva factorilor externi care se abat asupra construcției, menține cu ușurință greutatea transportului feroviar și nu este ușor de distrus sau rupt.

Acolo unde este cazul, lemnul poate beneficia de o prelucrare specială pentru a combate deraierea trenurilor, pentru a absorbi vibrațiile și pentru a oferi elasticitate, este un material care prelucrat oferă cele mai bune condiții de transport, din acest motiv și pentru piața internațională, lemnul este mai presus de toate.

Alege calitatea în servicii și comandă traverse de oriunde dorești

Traversele din lemn sunt așadar o opțiune chiar și pe piața internațională datorită beneficiilor multiple pe care le deține. Calitatea acestor produse este redată de materialele alese și prelucrarea acestora care să îmbunătățească starea construcțiilor.

Poți comanda acum traverse din material lemnos iar Pamirco îți va răspunde în timp util și rapid cerințelor tale, unul dintre principiile lor fiind întocmai promptitudinea și profesionalismul. 

Servicii de înaltă calitate pentru construcțiile internaționale.