Prezentare firma Pamirco – traverse de cale ferata

traverse de cale ferata traverse de cale ferata

Localizata in Manastiur si cu o experienta de peste 16 ani in prelucrarea lemnului, Pamirco se bucura de aprecierea clientilor locali si internationali. Oferta firmei Pamirco se axeaza pe traverse cale ferata de calitate inalta. Pe langa traversele de cale ferata normale, firma Pamirco produce si traverse folosite la macazuri, la incrucisari sau la poduri.

O alta industrie sustinuta de produsele Pamirco este industria producatoare de mobilier. Firmele care produc mobile pot gasi la Pamirco elemente precum panouri ansamblate, cherestea tivita si cherestea netivita. Un detaliu care face diferenta sunt materialele folosite. Firma Pamirco foloseste lemn de esenta tare : stejar sau fag. Materialul din care este produsa traversa de cale ferata face diferenta de calitate si pret. Exista traverse din lemn, fier sau beton. Fiecare material a fost testat si folosit de-a lungul anilor, insa cel mai bun raport pret-calitate este oferit doar de traversele din lemn de esenta tare. 

 Certificate pentru traverse de cale ferata

Companiile care lucreaza cu traverse de cale ferata solicita produse lucrate la anumite standarde. Traversele de cale ferată marca Pamirco sunt produse conform SR EN 13145+A1:2012, pentru orice tip de ecartament. 

Pentru a livra produse la nivel international, firma Pamirco a obtinut si a indeplinit toate certificarile existente in domeniul prelucrarii lemnului la nivel European. 

Firma Pamirco detine autorizatia de Furnizor Feroviar pentru “traverse din lemn impregnate pentru cale ferata”, dar si autorizatia pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferata, cu antiseptici uleiosi prin metoda vid-presiune”.  Pe langa aceste autorizatii, Pamirco detine certificate SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008.

Alte doua certificate importante in activitatea de prelucrare a lemnului si productie de traverse sunt Certificatul de Omologare Tehnica Feroviara pentru produsele feroviare critice si Certificatul de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate. 

 

Piata internationala pentru traverse de cale ferata

 

Clientii care apreciaza calitatea produselor Pamirco vin din tari precum Egipt, Turcia, Japonia, Slovenia, Ungaria, Serbia, Anglia, Olanda, Belgia, Germania şi România. Serviciile si produsele Pamirco sunt apreciate de clienti deoarece an de an compania a investit in modernizarea proceselor prin care prelucreaza lemnul. Serviciile moderne oferite de firma Pamirco sunt impregnarea lemnului, uscarea artificiala si aburirea lemnului.   

Capacitatea de impregnare a lemnului de esenta tare este de 40 M3/24 ore, si capacitatea de uscare artificială este de 300 M3/ciclu. Uscarea artificiala se realizează în uscătoare de ultimă generaţie pentru a obtine produse de inalta calitate.

Impregnarea si uscarea artificiala nu sunt complete fara procesuk de aburire. Firma Pamirco a investit in modernizarea acestui ultim process, aburirea, pentru a mari capacitatea de productie. Pentru procesul de aburire Pamirco ofera, de asemenea, o capacitate mare de lucru: 40 M3/24 ore.

Pamirco - traverse lemn 

Firma Pamirco este specializata in constructia de traverse de cale ferată / wooden railway sleepers din anul 2005. Activitatea principală a societăţii este tăierea şi rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Scopul companiei Pamirco este sa ofere calitate, experienta si produse de prima clasa clientilor sai. Succesul companiei Pamirco este datorat fiecarui membru al echipei sale in egala masura. 

Email: [email protected]

Adresa: Romania, Timis County, Manastiur, no. 105/A, P.O. 307275

Telefon: +40 256 325 831