Traverse de cale ferata - ce trebuie sa stii despre producerea lor

traverse de cale ferata traverse de cale ferata

Producerea de traverse de cale ferata este importanta pentru orice client care cauta calitate si profesionalism in aceste produse, motiv pentru care alegerea unui furnizor care le prelucreaza corect si eficient este important pentru a obtine rezultatul dorit.

 

Railway sleepers – traverse si importanta lor

Traversele sunt piesele de rezistenta care intra in conceperea cailor ferate. Datorita sistemului de prindere pe care il au impreuna cu rezistenta lor, acestea reusesc sa lege intre ele sinele si sa le ofere stabilitatea necesara. Acestea sunt responsabile de preluarea greutatii trenurilor si de oferirea stabilitatii atat pe verticala cat si pe orizontala.

In linii mici, modul de producere a traverselor este foarte important pentru ca totul sa decurga conform cerintelor noastre, in siguranta si control. Totul porneste insa de la experienta echipei caruia te adresezi si de modul de prelucrare cu care sunt obisnuiti in conceperea traverselor. Asa cum materialul este unul care variaza in constructia traversei, modul de prelucrare poate fi la fel de diferit in functie de fiecare firma si de ingredientele folosite in concepere.

Orice tehnica este foarte importanta pentru ca poate afecta sau nu in mod negativ traversa iar unele caracteristici esentiale se pot pierde pana la rezultatul final.

 

Railway sleepers – tot ce trebuie sa stii despre producere

Asa cum mentionam mai sus, materialele alese si modul de prelucrare sunt aspectele decisive ale unei constructii corecte. Pamirco Manastiur este unul din producatorii la care veti gasi proprietatile importante care sa va asigure de calitatea traverselor pentru cai ferate. In primul rand totul incepe de la oameni si de la experienta acumulata in timp,pana la materiale, metode si tehnici de prelungire a vietii produselor.

Materialul din care urmeaza sa se prelucreze traversa este primul aspect important in functie de care vei alege si calitatea traversei finale. Materialele destinate pentru astfel de constructii sunt diverse de la beton, plastic, fier pana la lemn.

Desigur daca va fii sa tii cont de ultimele studii facute, traversele din lemn au o rata de productie mai mare tocmai din faptul ca sunt cele mai dorite la nivel national si international. Daca ar fi sa luam in considerare modul de prelucrare vom observa ca exista 2 procese de baza: taierea, rindeluirea lemnului. In cadrul colaborarii cu firma Pamirco veti regasi si cele 3 servicii sub forma: impregnarii lemnului (realizat cu o capacitate de 40 M3/24ore), uscarea artificiala (realizata cu ajutorul a 6 motoare de uscatoare de ultima generatie) si aburirea lemnului  (realizata cu ajutorul unui aburitor modern cu capacitate de aburire de 40 M3/24ore).

 

Traverse de cale ferata – importanta materialului in producere

Modul de producere a traverselor difera in functie de materialul ales pentru traversa. Desi lemnul nu este un material foarte usor de prelucrat, Pamirco lucreaza cu acesta de peste 15 ani si ofera cele mai bune rezultate clientilor sai. Lemnul folosit de acestia nu este unul moale ci unul de esenta tare in speta,din speciile de stejar si fag, motiv pentru care automat, traversa dispune de o rezistenta mult mai mare spre deosebire de alte materiale.

Lemnul este un produs natural si organic, din acest motiv multe caracteristici ale sale sunt naturale si unice, aspect care poate imbunatati starea cailor ferate. Materialul lemnos ofera accesibilitatea de a fi prelucrat in asa fel incat sa se prelungeasca durata de viata a acestuia. Tehnicile de impregnare, uscare si aburire vizeaza intarirea starii de rezistenta si durabilitate, din acest motiv traversa din lemn reuseste sa faca fata cu brio factorilor externi fie ei naturali sau biologici, care se abat asupra ei.

Cei de la Pamirco vad lemnul un mediu foarte fiabil si accesibil, motiv pentru care, acolo unde clientii necesita anumite caracteristici esentiale, traversa poate fi conceputa in asa fel incat sa ofere elasticitate, absorbtie de vibratii sau izolare pentru locuitorii din zone adiacente.

 

Traverse de cale ferata – calitate si promptitudine

O producere corecta de traverse in care merita sa investesti, trebuie sa indeplineasca doua caracteristici esentiale, sa fie prompta si in acelasi timp calitativa. Daca una din cele doua lipseste, atunci eficienta de munca si prelucrare nu va fi aceeasi. Pamirco este brand-ul care poate oferi calitatea superioara a produselor intr-un timp de munca rapid si eficient, atat datorita experientei oamenilor cat si datorita aparaturii moderne cu care se lucreaza.

Investe in traverse din material lemnos – ideale pentru a oferi siguranta deplina,stabilitate, elasticitate, rezistenta si durabilitate pe o perioada mai lunga de timp.