Iată tot ceea ce trebuie să știi despre traversele de cale ferată!

        Înainte de a achiziționa traverse de cale ferată, trebuie să ai un minim de cunoștințe. Acest lucru este necesar datorită faptului că pe piață nu vei găsi doar producători serioși și de încredere sau produse de calitate. Achiziționarea lor traverse poate fi o investiție destul de mare, lucru care necesită o alegere corectă a companiei producătoare de traverse de cale ferată. Prin intermediul acestui articol ne dorim să atingem un minim de cunoștințe legat de aceste elemente indispensabile infrastructurii feroviare.

Care sunt materialele din care pot fi confecționate traversele de cale ferată?

          Betonul este un material cunoscut și destul de utilizat pentru fabricarea traverselor de cale ferată. Totuși, odată cu trecerea anilor s-a renunțat la utilizarea acestuia datorită rigidității materialului. Un alt dezavantaj al utilizării unor railway sleepers din beton este costul ridicat al acestora, timpul de producție, dar și greutatea montării acestora.

          Oțelul sau aliajele de metale reprezintă un alt material din care se pot fabrica traverse de cale ferată. Fabricarea traverselor din oțel reprezintă de asemenea în proces destul de îndelungat. Un mare dezavantaj al traverselor din oțel este faptul că după o vreme acestea pot deveni casante, dar pot și ruginii în condiții de umiditate extremă.

          Cel de al 3-lea material din care pot fi fabricate traversele este lemnul. Lemnul utilizat în fabricarea traverselor de cale ferată poate fi lemn de esență moale sau lemn de esență tare. Fabrica Pamirco se preocupă doar cu prelucrarea lemnului de esență tare, și mai exact cel de fag și de stejar. Lemnul nu prea prezintă dezavantaje, deoarece este un material foarte versatil ,flexibil și rezistent.

Iată câteva informații folositoare despre fabrica Pamirco

          Această fabrică este una care se ocupă strict cu prelucrarea lemnului de esență tare. Această companie a fost înființată din dorința de a continua tradiția și istoria fostei fabrici de cherestea din localitatea Mănăștiur. De a lungul anilor fabrica și a crescut tot mai mult capacitatea de producție, ajungând ca până în prezent pe porțile fabricii să iasă:

  •         529 701 traverse de cale ferată din lemn de esență tare
  •        238 167 panouri asamblate
  •        342 861 bucăți de cherestea tivită și netivită.

Fiecare produs care iese pe porțile acestei fabrici este fabricat cu atenție deosebită, astfel încât să reziste cu brio în timp. Un alt atu al acestei fabrici este faptul că se preocupă și cu preluarea de comenzi personalizate. Astfel te poți bucura exact de piesele de care ai nevoie, fără bătăi de cap.

Tot ceea ce trebuie sa faci dacă dorești să pui o comandă este sa contactezi echipa și să le spui ceea ce ai nevoie. comenzile sunt preluate iar prelucrarea acestora începe în cel mai scurt timp posibil. Din respect pentru clienți și pentru nevoile lor, compania procesează toate comenzile într-un interval de timp foarte scurt.

Compania Pamirco – producătoare de traverse omologate

          Este important ca traversele achiziționate de tine să fie omologate. Aceste certificări / omologări dovedesc faptul că traversele sunt apte pentru utilizare.

  1.         Autorizaţie de Furnizor Feroviar pentru “Traverse din lemn impregnate pentru cale ferată” şi pentru “Impregnarea traverselor din lemn pentru calea ferată, cu antiseptici uleioşi prin metoda vid – presiune”
  2.         Certificat de Aprobare a Sistemului de Management al Calitatii – pentru fabricarea constituenţilor de interoperabilitate  „Traverse normale din lemn impregnate pentru calea ferată”
  3.         Certificat de Omologare Tehnică Feroviară pentru produsele feroviare critice – Traverse din lemn impregnate pentru calea ferată.
  4.         Certificate: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, SR OHSAS 18001:2008;

Aceste certificate permit o funcționare corectă și legală a acestei companii. Așadar, poți fi sigur că orice produs cumpărat de la această fabrică respectă toate normele în vigoare.

Contactează echipa Pamirco!

          Pentru informații suplimentare legate de produsele și serviciile oferite de această companie, te sfătuim să contactezi echipa Pamirco. Aceștia îți pot furniza detalii suplimentare, oferte de preț și îți pot face la cerere chiar și o ofertă personalizată.

          Majoritatea clienților care au apelat la această companie au fost mulțumiți pe deplin de serviciile oferite. Așadar, acum poți deveni și tu unul din clienții fericiți care apelează la această fabrică! Ce mai aștepți? Intră pe site-ul acestei companii și descoperă metodele prin care îi poți contacta!