Traverse de cale ferata din lemn de esenta tare

railway sleepers railway sleepers

Materialele destinate traverselor care intra in compozitia cailor ferate sunt variate si detin caracteristici diferite pentru care unii furnizori le aleg in detrimentul altor tipuri de materiale. Cele mai cunoscute sunt betonul,plasticul si lemnul, cel din urma fiind mult mai apreciat pentru constructia de traverse de cale ferata.

 

Constructia de railway sleepers – de unde incepem?

Construirea unei cai ferate, atrage dupa sine lucrarea corecta a celei mai importante piese, elementul de rezistenta fiind traversa. Aceasta este responsabila de legarea sinelor intre ele printr-un sistem de prindere si rezistenta, oferindu-i stabilitate.

Este importanta mai intai de toate, alegerea unei traverse eficiente care sa sporeasca in mod benefic transportul feroviar. Materialul si modul de prelucrare sunt doua aspecte de interes de care este necesar sa tii cont.

In cadrul companiei Pamirco Manastiur, traversele sunt un produs tratat cu mare seriozitate, iar alegea materialelor se face cu foarte mare atentie,punand accent constant pe calitatea produselor cat si pe cantitatea lor. Prompti si cu o viteza de lucru rapida, orice comanda pe care alegi sa o faci la ei,va indeplini un standard superior de calitate, avand la baza oameni experti in prelucrare si o aparatura de ultima generatie care sa imbunatateasca vizibil rezultatul final.

 

De ce este ales lemnul pentru constructia cailor ferate?

Desi lemnul este un element folosit inca din vremuri vechi, el este considerat de catre multi furnizori un material al viitorului. Materialele date spre prelucrare in constructia cailor ferate difera de la un producator la altul iar fiecare lucreaza cu ce ii este mai benefic. 

Pamirco continua traditia prelucrarii lemnului, considerandu-l un material complet care contine toate caracteristicile esentiale pentru constructia de cai ferate.

Cel mai des folosit este lemnul de esenta tare printre care facem referire la cele doua specii de interes cu care lucreaza cei de la Pamirco – stejarul si fagul. Constructia eficienta cu railway sleepers vine intocmai datorita acestui material ales in functie de caracteristicile pe care le inglobeaza.

Speciile tari sunt un succes in lucrarile in care se necesita siguranta si stabilitate, motiv pentru care constructiile cu traverse de cale ferata din lemn sunt mult mai sigure pentru un transport feroviar de incredere.

Lemnul este mult mai puternic si foarte greu de rupt sau distrus, motiv pentru care este ideal in mentinerea greutatii trenurilor.Este responsabil de oferirea elasticitatii, stabilitatii in cadrul transporturilor. Este un material durabil si rezista mult timp in ciuda factorilor externi care se abat in mod normal asupra constructiei.

 

Marca Pamirco in constructia cailor ferate

Constructiile celor de la Pamirco sunt usor de observat daca luam in considerare calitatea finala a lucrarii. Cele doua specii de lemn de esenta tare sunt adevarate elemente de rezistenta care sustin intreaga infrastructura si ii ofera stabilitate. 

Acolo unde se necesita, traversele din lemn poti fi prelucrate astfel incat sa ajute la absorbita vibratiilor, la elasticitate si la izolare pentru locuitorii din zonele adiacente acestor cai ferate.

Materialul ales este una din etapele esentiale a acestei companii, dupa care urmeaza taierea, rindeluirea si impregnarea lemnului. Serviciile Pamirco de prelucrare a unor traverse de cale ferata au in vedere : impregnarea lemnului cu un creozot de o calitate superioara pentru a prelungi durata de viata a materialului, uscarea artificiala realizata cu ajutorul unor 6 uscatoare de ultima generatie, si in final aburirea prin care se doreste sporirea calitatii rezultatului final.

Absolut orice produs comandat de la ei indeplineste standardele de calitate necesare intr-o constructie de cai ferate, iar durabilitatea si rezistenta acestuia este prelungit prin folosirea unor metode de prelucrare eficiente si ingrediente de calitate superioara.

 

Railway sleepers – rapid, econom si calitativ

Traversele de cale ferata confectionate din material lemnos sunt si un produs econom pentru astfel de construcii, fiind accesibil de inlocuit cu unul nou, fara implicarea altor costuri din cadrul structurii.

Pamirco este un producator de incredere pentru toti cei care doresc un raport calitate- pret si o constructie sigura si rezistenta pe o perioada de timp mai lunga.

Alege profesionalismul si oamenii experimentati chiar si atunci cand comanzi traverse din lemn. Transportul feroviar trebuie sa se realizeze prin metode sigure si eficiente fara a intampina probleme. Stabilitatea oferita de traversele lemnoase sunt un caracter esential pentru orice constructie de acest gen. 

Intra pe site-ul Pamirco Manastiur si comanda orice produs realizat din material lemnos care intra in prelucrarea cailor ferate, chiar si elementele speciale, asadar nu rata ocazia de a face alegerea potrivita.