Top cele mai vizitate orase din lume

  • Sâmbătă, 17 Aprilie 2021
  • Turism
Top cele mai vizitate orase din lume Top cele mai vizitate orase din lume

Londra, Anglia (19,6 milioane de vizitatori internaționali)

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune orașe din întreaga lume, Londra va fi întotdeauna în top 5. În timp ce vă aflați în acest oraș, aveți nevoie de un plan adecvat pentru a vizita locuri aici. Trebuie să acordați o mai mare importanță vremii orașului în timp ce planificați, deoarece puteți vedea schimbarea maximă a stării de spirit a vremii din Londra când sunteți aici.

Purtați mereu o umbrelă și ochelari de soare. Deoarece vremea din Londra nu este deloc extremă, puteți vizita oricând. Însă, vizitând aici în timpul Paștelui sau al Crăciunului, vă veți permite să experimentați un oraș care se lovește de bucurie și sclipici.

 

Atracții turistice de top din Londra

 

·        Turul Palatului Buckingham

·        Coca-Cola London Eye

·        SEA LIFE London

·        Madame Tussauds London

·        Churchill War Rooms

 

Paris, Franța (19,1 milioane de vizitatori internaționali)

 

Fie pentru o nuntă de destinație, fie pentru un cunoscător de artă, Parisul nu a dezamăgit niciodată pe niciunul dintre oaspeții săi. Orașul luminii și parfumat vă va întâmpina cu toată comoara sa. Indiferent dacă vizitați Turnul Eiffel sau pur și simplu călătoriți prin oraș cu o baghetă, orașul va prezenta surprize la fiecare viraj pe care îl traversați.

Parisul oferă vreme frumoasă pe tot parcursul anului, astfel încât să puteți vizita orașul oricând. Dar, evitați luna august, deoarece de această dată există o vacanță și totul rămâne închis. În restul anului, Parisul este mereu gata cu bistrourile, muzeele, bulevardele, magazinele de designer și barurile de vin unice.

 

Atracții turistice de top din Paris

·        Turnul Eiffel

·        Luvru

·        Muzeul d'Orsay

·        Catedrala Notre-Dame și île de la Cité

·        Champs-Élysées

 

Dubai, Emiratele Arabe Unite (16,3 milioane de vizitatori internaționali)

Dacă intenționați să vă distrați cu familia și prietenii dvs., nu puteți exista decât să vizitați Dubai . Fie că vă bucurați de cumpărături de talie mondială, fie că vă bucurați de restaurantele cu mai multe bucătării, Dubai este un oraș pentru a obține totul. Ce zici de a petrece o după-amiază la un salon și spa? Da, asta se poate face și acolo.

Și nu uitați de plaje. Apusul în oricare dintre plajele din Dubai vă poate crea amintiri de-a lungul vieții. Îți place să schiezi, nu e o problemă la un desert local aici! Dacă plănuiți luna de miere, nu există un loc mai bun decât Dubai pentru a vă impresiona soția proaspăt căsătorită. Puteți avea suficient timp împreună, în timp ce vă bucurați de oraș, mână în mână.

 

Atracții turistice de top din Dubai

·        Burj Khalifa - Vedeți Dubaiul iconic de sus

·        Dubai Mall - Un paradis pentru cumpărători

·        Fântâna Dubaiului - Un spectacol uimitor

·        Palm Jumeirah - O insulă în formă de palmier

·        Dubai Creek - Rute comerciale antice

 

 

Delhi, India (15,2 milioane de vizitatori internaționali)

Capitala Indiei este simbolul culturii și tradiției mixte. Întreaga Delhi are caracteristici diferite în ea. Dacă mergi la Karol Bagh, poți vedea stilul de viață din clasa de mijloc, în timp ce Greater Kailash îți va arăta exuberanța stilului de viață. Fiind capitala Imperiului Mughal, arhitectura este puternic influențată de acest stil.

Și când sunteți aici, nu puteți rata cea de-a șaptea minune a lumii, Taj Mahal. Vizitați-o într-o noapte de lună plină pentru a experimenta romantismul suprem al locului. De la a avea o varietate de alimente de stradă pentru a face cumpărături mulțumit, Delhi are mai multe lucruri care îi surprind pe vizitatori.

 

Atracții turistice de top din Delhi

·        Templul Akshardham

·        Templul Lotus

·        Locul Connaught

·        Gurudwara Bangla Sahib

·        Fortul Roșu