Orașe din Franța,cele mai frumoase orașe de vizitat din Franța

  • Miercuri, 21 Aprilie 2021
  • Turism
Orașe din Franța,cele mai frumoase orașe de vizitat din Franța Orașe din Franța,cele mai frumoase orașe de vizitat din Franța

Tara cocoșului gal, Țara Făgăduinței, Țara Viselor ... Puteți merge aici în imensele Alpi, precum și în magnifica Riviera Franceză. Gustați cele mai bune specialități gourmet și răsfățați-vă cu cele mai bune vinuri. O țară cu o istorie fascinantă, o cultură bogată, carisma și obiceiuri magice

Paris

Parisul este de departe cea mai populară destinație turistică din Franța și unul dintre cele mai vizitate orașe din lume . Este considerat pe scară largă ca fiind unul dintre cele mai romantice locuri de pe planetă. Turnul Eiffel este doar una dintre numeroasele atracții uimitoare din acest oraș. Există o mulțime de cafenele și restaurante incredibile, cu mâncare și vin de clasă mondială. Dacă doriți o călătorie de neuitat, Parisul are cu adevărat totul.

Parisul este cu adevărat unic și nu veți găsi alt loc în lume, nici măcar unul similar! Este considerată a fi capitala iubirii și o metropolă mondială a romantismului.

Nisa

Orașul Nisa este o altă destinație turistică obișnuită în Franța și este plin de muzee și atracții naturale pe care nu doriți să le ratați. Riviera franceză este o priveliște uluitoare de frumoasă pe care nu o veți uita curând.

Există, de asemenea, Villa Massena, care este un mare muzeu cu multe piese unice. Acesta este un loc minunat pentru oricine iubește istoria. Este unul dintre primele orașe pe care le-am vizitat în străinătate și am fost cu adevărat impresionat!

Cannes

Cannes găzduiește unul dintre cele mai mari festivaluri de film din lume, dar are mult mai multe de oferit decât doar asta. Există multe hoteluri și spa-uri de lux uimitoare pe care ar trebui să le explorați.

Plajele din acest oraș nu seamănă cu nimic din ce ați văzut vreodată. Există oameni prietenoși și peisaje frumoase abundă, motiv pentru care acest oraș este atât de popular printre turiști. Cannes este un punct de plecare excelent pentru a vizita Riviera Franceză și unul dintre cele mai fermecătoare orașe din sudul Franței. Există, de asemenea, un acces bun la locuri frumoase din interior, cum ar fi Grasse și Mougins.

Lyon

Lyon este un centru industrial important și o locație excelentă de vizitat în timp ce sunteți în vacanță. Place Bellecour este o piață publică în care au loc deseori spectacole teatrale și merită vizitată în timp ce sunteți aici.

Există, de asemenea, Muzeul de Arte Frumoase din Lyon, care are expuse multe piese interesante. Aceasta este cu siguranță o zonă minunată de vizitat pentru cei care iubesc artele. Lyon este capitala regiunii franceze Rhône-Alpes și un important centru industrial, în principal asociat cu producția de autobuze aeriene gigantice. Datorită locației sale ideale, este, de asemenea, un important centru de transport și o răscruce de drumuri. Cu toate acestea, Lyon oferă vizitatorilor săi un număr incredibil de atracții unice care atrag turiști din întreaga lume.

Marsilia

Marsilia este un oraș portuar din sudul Franței, cu o atmosferă unică, este, de asemenea, cel mai vechi oraș francez cu mai mult de două mii șase sute de ani de istorie. Și găzduiește o serie de clădiri și locuri istorice. Catedrala din Marsilia este o clădire istorică cu adevărat uimitoare.

Și există o mulțime de muzee în centrul cultural La Vielle Charite. Acest oraș oferă cu adevărat ceva pentru toată lumea, așa că merită vizitat cel puțin o dată.

Toulouse

Toulouse , care este uneori numit Orașul Roz, are multe atracții interesante pe care veți dori să le vizitați dacă mergeți acolo.

Există Capitole de Toulouse, care servește ca primărie și teatru, precum și Catedrala din Toulouse. Acest oraș este cunoscut pentru combinația sa unică de arhitectură veche și modernă.