Castele și palate uimitoare de vizitat în Franța

  • Marţi, 20 Aprilie 2021
  • Turism
Castele și palate uimitoare de vizitat în Franța Castele și palate uimitoare de vizitat în Franța

Château d'Aubenas

În Aubenas veți găsi Castelul Montlaur, care are o arhitectură Ardeche foarte unică. Este pavat cu plăci lăcuite lăcuite și bărci, două turnuri mari de piper, cu vedere la frumosul peisaj din jur. Tururi ghidate ale acestui castel sunt oferite în mod regulat pe tot parcursul anului și este o mare atracție istorică.

 Chateau d'Aulteribe

Chateau d'Aulteribe este un castel din secolul al XV-lea care a fost impresionant conservat și conține o mulțime de mobilier vechi, care a variat între anii 1400 și 1800. Există numeroase artefacte istorice despre care puteți afla mai multe de la un ghid turistic cu cunoștințe. Acesta este un loc pe care ar trebui să vă opriți cu adevărat atunci când vizitați Franța.

Château d'Auzers

Castelul pe care îl veți găsi în comuna Auzers este situat în sud-centrul Franței. Are multe relicve care vă vor învăța despre istoria Franței. Arhitectura acestui vechi castel este clasică medievală și este în stare foarte bună. Este o atracție obligatorie pentru pasionații de istorie care vizitează această țară.

Château d'Azay-le-Ferron

Azay-le-Ferron se află la granița La Touraine și există un frumos castel vechi cu multe opere de artă vechi și importante în interior. Construcția acestui castel a început în secolul al XV-lea și a fost finalizată în anii 1700. Există multe hectare de grădini pentru a vă plimba prin structură.

Chateau d'Azay-le-Rideau

Azay-le-Rideau este o structură foarte importantă din perioada Renașterii. Este situat pe râul Indre și există multe modele complicate sculptate în structura în sine. Când vă plimbați prin acest castel, veți putea vedea toate piesele de mobilier vechi și elegante. Aceasta este o zonă frumoasă de vizitat în general.

Château de Balleroy

Château de Balleroy a fost construit în secolul al XVII-lea și găzduiește un muzeu care se referă la baloane cu aer cald. Arhitectura sa victoriană este doar unul dintre multele lucruri minunate ale acestui castel. Există tururi ghidate pe care le puteți face pentru a vă plimba și a descoperi multe fapte interesante despre Franța de-a lungul anilor.

Fort de la Bastille din Grenoble

Bastilia este o fortăreață din secolul al XVII-lea care a fost construită cu singurul scop de a-i apăra pe Daphine de dușmanii lor. Acum este un centru cultural cu numeroase piese de artă prin care puteți merge și vedea. Există, de asemenea, un muzeu dedicat istoriei soldaților care au slujit în acești munți. Cu siguranță unul dintre cele mai bune locuri de vizitat din Grenoble. Stând pe deal, puteți ajunge acolo pe jos sau cu telecabina.

Château de Bazoches

Château de Bazoches se află pe un deal împădurit dens și a fost construit până în secolul al XII-lea. Impresionantele piese de mobilier și artefacte istorice care umple acest castel sunt foarte impresionante. Biserica Saint-Hilarie, situată chiar pe deal, găzduiește în fiecare an un festival de muzică.

Château de Beaumesnil

Construit la mijlocul anilor 1600, Château de Beaumesnil este o structură istorică foarte importantă în Franța. Există șanțuri care îl înconjoară, care au servit odată ca un obstacol important pentru inamici. Parcul de 80 de hectare care alcătuiește zona din apropiere include multe grădini frumoase și este locul perfect pentru o plimbare seara.

Palatul Bénédictine

Palatul Bédédictine este situat în orașul Fecamp, cunoscut pentru atracțiile sale istorice și galeriile de artă. Oricine dorește să afle mai multe despre istoria acestei țări ar trebui să se gândească să viziteze acest loc. Include un muzeu de bărci și pescuit, cu o mulțime de obiecte vechi interesante expuse