Există Castele În Michigan?

  • Vineri, 17 Septembrie 2021
  • Turism

De obicei, când oamenii se gândesc la Michigan, se gândesc la Detroit, Flint și la problemele economice mari. Michigan a fost odată „Motor City”, deoarece cele trei mari companii auto au sediul central acolo (GM, Ford și Chrysler). În zilele noastre, Michigan este cunoscut pentru economia sa dificilă, deoarece producția de automobile a fost din ce în ce mai externalizată către China, lăsând statul cu o lipsă de locuri de muncă. Cu toate acestea, există încă câteva buzunare de avere în stat. Vrem să prezentăm 3 castele epice care există în diferite părți din Michigan. Cine ar fi ghicit?

Castle Farms - Charlevoix

Uită-te la el! Acest castel a fost construit în 1918 și este un castel renascentist francez aclamat la nivel național. Are turnuri, curți și grădini uimitoare. Devine o destinație populară de nuntă. Am lega nodul acolo!

Castelul Curwood - Owosso

Acest castel uimitor este situat în Parcul Castelului Curwood. A fost de fapt studioul de scriere al unuia dintre cei mai uimitori romancieri de aventuri din America, James Oliver Curwood! A fost folosit de el până în 1927, dar acum este un muzeu și deschis publicului.

Stânca Castelului - Sf. Ignace

Wow! Ce vedere! Vedeți Castle Rock din St. Ignace, Michigan. Puteți obține unele dintre cele mai uimitoare vederi ale Strâmtorii Mackinac și Insulei Mackinac. Castle Rock este de fapt un vechi punct de observație al tribului Ojiba. Pentru a ajunge în vârf trebuie să urci 170 de trepte, dar merită!