Cele Mai Populare Orașe Din Lume

  • Duminică, 18 Septembrie 2022
  • Turism

În fiecare an, „Indexul orașelor de destinație globală” publică cele mai recente numere de vizitatori pentru orașele din întreaga lume. Dacă și tu ai dori să știi unde lucrurile sunt puțin mai liniștite sau ce oraș este în tendințe în acest moment, acest blog este potrivit pentru tine. Și vă asigurăm: locul 1 vă va surprinde.

Bangkok

21,47 milioane de vizitatori: Niciun alt oraș din lume nu poate oferi mai mult. Megaorașul Thailandei este mai popular ca niciodată printre turiști și cine îi poate învinovăți.

Londra

Este farmecul familiei regale care atrage 19,88 milioane de vizitatori în capitala britanică în fiecare an? Se poate doar ghici.

Paris

Orașul iubirii, nu devine niciodată plictisitor. Indiferent în ce perioadă a anului vii aici – fie că este primăvara când liliacurile înfloresc sau iarna când luminile sunt aprinse de Crăciun – nu poți să nu admiri orașul. La fel și 18,03 milioane de vizitatori în fiecare an.

Dubai

Atmosfera din Dubai este aproape magică. Te simți foarte aproape de Orient, dar în același timp simți că ai ajuns în viitor. Acest fler atrage 15,27 milioane de vizitatori în orașul de pe Golf în fiecare an.

New York

Manhattan, Broadway, Central Park, orizontul, Statuia Libertății: New York are 12,75 milioane de vizitatori pe an, dintre care mulți sunt probabil vizitatori repetă. Pentru că odată ce ai cedat magiei Marelui Măr, vei reveni mereu.

Singapore

Singapore este considerat cel mai curat oraș din Asia. Acesta nu este cu siguranță singurul motiv pentru care 12,11 milioane de vizitatori vin aici în fiecare an. Altele sunt Grădinile de lângă Golf, numeroasele temple și zgârie-norii futurişti.

Kuala Lumpur

12,02 milioane de turiști: Vizitați capitala Malaeziei cu moscheile sale, turnurile bisericii, pagodele chinezești și templele indiene. Orașul-port este, de asemenea, deosebit de popular printre operatorii de croazieră.

Istanbul

Orașul dintre Europa și Asia este un amestec de culturi. Tradiția și modernitatea se îmbină aici aproape perfect. Acest amestec fascinant atrage 11,95 milioane de oameni la Istanbul în fiecare an.

Tokyo

Cu 26 de milioane de locuitori, capitala Japoniei este unul dintre cele mai mari orașe din lume. Cei 11,7 milioane de turiști care fac pelerinaj aici în fiecare an nu prea se remarcă. Case de vacanță și apartamente ieftine.

Seul

Capitala Coreei de Sud, cu cei peste 10 milioane de locuitori ai săi, este cel mai populat oraș din Coreea. Același număr de vizitatori vin aici în fiecare an, și anume 10,2 milioane.

Hong Kong

Zgârie-nori uluitoare și cartiere tradiționale: acest amestec atrage 8,37 milioane de vizitatori în regiunea administrativă specială din sudul Chinei în fiecare an.

Barcelona

Sagrada Familia, Las Ramblas și plaja orașului sunt doar câteva dintre atracțiile pe care orașul catalan le are de oferit. 8,20 milioane de vizitatori au călătorit aici anul trecut.

Amsterdam

Orașul-port Amsterdam este capitala și cel mai populat oraș al Regatului Țărilor de Jos. O excursie pe canal pe numeroasele râuri prin oraș ar trebui cu siguranță experimentată măcar o dată. Nu se știe câți dintre cei 8,00 milioane de vizitatori care vizitează în fiecare an au făcut-o.

Milano

Moda, cultura si fotbal. Metropola din nordul Italiei oferă multe motive pentru o vizită. 7,65 milioane de turiști au venit singuri anul trecut.