4 alternative europene la cele mai vizitate locuri din lume

  • Sâmbătă, 28 Decembrie 2019
  • Turism
4 alternative europene la cele mai vizitate locuri din lume 4 alternative europene la cele mai vizitate locuri din lume

De la insulele paradisiace la vulcani activi, Europa este o destinatie incredibila pentru Anul Nou. De multe ori nu prea acordam multa atentie Europei mici si vechi. Comprimata intr-un spatiu destul de mic (si mai mult fata de restul lumii), are aproape totul. De la plaje la ghetari, micul nostru continent are multe de oferit.

Deci, pentru fiecare fotografie idilica a plajelor din Caraibe sau a muntilor Himalaia, amintiti-va ca langa noi, exista locuri de o frumusete egala … la preturi mult mai ieftine. Luati nota de aceste locuri incredibile de vizitat in Europa.

1. Plajele din Mexic sau plajele din Grecia

Multi oameni viseaza sa viziteze unele dintre plajele paradisiace ale Mexicului, sa bea mojito si sa se bucure de soare … Dar daca nu simtiti sa petreceti 10 ore intr-un avion, atunci puteti alege sa fugiti in Grecia, unul dintre locurile incredibile din Europa si una dintre cele mai tari pentru a merge in vacanta. Unele dintre cele mai spectaculoase plaje sunt in Zante, cu nisip alb si ape transparente … Si daca inca pare departe, mergeti la Menorca.

4 alternative europene la cele mai vizitate locuri din lume

2. Coasta Australiei sau coasta Algarve din Portugalia

Formatiile de stanca ale celor Doisprezece Apostoli din Victoria, Australia, sunt incredibile. Dar Praia da Marinha de Portugalia, este de invidiat. Aceasta faimoasa plaja din Algarve este inconjurata de stanci in forme capricioase si stanci cu pesteri si golfuri frumoase. Unul dintre locurile incredibile din Europa pe care trebuie sa le vedeti cu proprii ochi.

3. Desertul Mongoliei sau Gran Canaria, Spania

Desertul Gobi este un loc fascinant si, fara indoiala, exista ceva romantic in legatura cu ideea de a ajunge adanc in salbaticie pentru a experimenta sentimentul de singuratate in acest mediu inospitalier, cu o singura camila ca partener. Cu toate acestea, daca va place o aventura in desert, trebuie doar sa zburati la Gran Canaria. Aceasta insula se afla la aceeasi latitudine cu Sahara, deci nu este deloc surprinzator faptul ca sudul insulei este acoperit cu dune impresionante de nisip … Si da, exista si camile in unul dintre cele mai incredibile locuri de vizitat din Europa.

4. Ghetarii din Chile sau ghetarii din Islanda

Ghetarul San Rafael din Patagonia, Chile se topeste rapid, iar expertii estimeaza ca va disparea complet pana in 2030. Dar, daca nu aveti timp, structurile de gheata din Islanda sunt unul dintre cele mai incredibile locuri din Europa. Plimbarile pe ghetar sunt o excursie de o zi, populara pentru multi turisti si este foarte posibil ca, in trecere, sa puteti vedea si cateva lumini nordice.