Top 3 cele mai bune locuri de vizitat in octombrie

  • Marţi, 26 Noiembrie 2019
  • Turism

Octombrie este un moment bun pentru a pleca la drum. Temperaturile sunt confortabile si placute. Mama Natura arunca un spectacol fabulos in aer liber in emisfera nordica, pe masura ce frunzele se transforma din verde in rosu. 

O prezentare generala a celor mai bune locuri de vizitat in luna octombrie:

Oktoberfest din München

Oktoberfest a fost numita cea mai mare petrecere de bere din lume, deoarece atrage anual peste sase milioane de vizitatori. Inainte de sfarsit, oamenii consuma mai mult de cinci milioane de litri (1,3 milioane de galoane) de bere. Locuitorii din München au fost invitati la petrecere in fata portilor orasului. In timp ce berea este evidenta, oamenii sarbatoresc, de asemenea, Oktoberfest cu carnavaluri, o parada de costume, concerte si o masa uriasa catolica.

Salem Halloween Party

Cu secole in urma, cand New England a fost dominat de puritani, Salem a castigat notorietate pentru procesele sale de vrajitorie. Aproape 400 de ani mai tarziu, vrajitoarele sunt inca in viata in Salem, deoarece acest oras din Massachusetts arunca o petrecere de Halloween care dureaza o luna. Vrajitoarele, varcolacii, fantomele si spiritele bantuiesc orasul pentru evenimentul anual. Vizitatorii pot de asemenea sa viziteze case bantuite, sa se bucure de o plimbare prin carnaval sau sa asculte povestiri despre fantome.

Albuquerque Balloon Fiesta

Acasa la cea mai mare adunare de baloane cu aer cald din lume, Albuquerque este unul dintre cele mai bune locuri de vizitat in octombrie. In aceasta luna de toamna, cel mai mare oras din New Mexico gazduieste Albuquerque International Balloon Fiesta, care include concerte si focuri de artificii, precum si lansarea de baloane in masa zi si noapte.

Lacurile Plitvice

Lacurile Plitvice sunt un loc plin de culoare, perfecte de vizitat in orice moment al anului. Acestea sunt considerate unele dintre cele mai pitoresti zone ale Europei. Acest parc national croat ofera trasee de drumetii pentru calatorii care doresc sa se apropie si sa petreaca timp in mama natura.