Cele mai bune locuri de vizitat în Austria

  • Luni, 24 Februarie 2020
  • Turism
Cele mai bune locuri de vizitat în Austria Cele mai bune locuri de vizitat în Austria

Cele mai bune locuri de vizitat în Austria! Austria are o frumusețe și un farmec propriu, și a devenit foarte obișnuit ca oamenii să călătorească în vacanță in aceasta tara.

Austria este capitala sporturilor de iarnă a lumii, dar există un număr nesfârșit de alte atracții turistice de care vă puteți bucura.

Dacă doriți să mergeți undeva cu adevărat de neuitat pentru următoarea dvs. călătorie, Austria este cu siguranță o alegere bună. 

Munții înalți, siturile istorice și mâncarea incredibilă sunt doar câteva dintre motivele pentru care această țară a devenit atât de populară cu turiștii. Cu aproape 30 de milioane de turiști în fiecare an, Austria este una dintre cele mai vizitate țări din lume !

 

Palatul Schonbrunn

Palatul Schonbrunn este una dintre cele mai populare atracții pentru turiștii din Viena . Marea arhitectură a acestui palat, înscrisă pe lista patrimoniului mondial UNESCO din 1996, este cu adevărat uimitoare.

Veți găsi că Parcul Palatului are o mulțime de atracții diferite pentru care vă puteți bucura, inclusiv Grădina Privată, unde veți găsi tot felul de flore exotice. Există, de asemenea, o grădină zoologică mare în această zonă, cu tot felul de animale de văzut. Pentru mai multe locuri grozave de vizitat în Viena

Hallstatt

Hallstatt este un sat mic care poate fi găsit în regiunea Salzkammergut și este binecunoscut pentru producția masivă de sare. Din cauza cererii extrem de mari de sare, întreaga zonă are o reputație de a fi foarte bogată.

Dacă doriți o experiență unică în timp ce vizitați Austria, ar trebui să vă gândiți să intrați în lacul de sare subteran al cavernei Hornerwerk. Deși are mai puțin de o mie de locuitori, este unul dintre cele mai interesante locuri din Austria pentru turiști. Împreună cu zona montană Dachstein și zona istorică Inneres Sallzkammergut, este un patrimoniu mondial UNESCO.

Grossglockner Road Apline

Drumul alpin Grossglockner vă va duce până la Centrul de vizitatori Kaiser Franz Josefs Hohe. Veți obține o priveliște deosebit de frumoasă asupra peisajului montan majestuos.

Aici veți găsi Grossglockner, care este, cu altitudinea sa de 3.798 metri, cel mai înalt munte din întreaga țară. Drumul este deschis, de obicei, din mai până mai târziu în octombrie și este o experiență pe care nu o vei uita niciodată.

Sf. Anton am Arlberg

Sf. Anton Arlberg este o faimoasă zonă de schi care este perfectă pentru cei care doresc sa schieze în timp ce sunt în vacanță în Austria. Mulți tineri vin aici pentru  acțiunile în aer liber și aventuri, dar este cu siguranță un loc minunat pentru toate vârstele.

Dacă intenționați să veniți în această țară în lunile de iarnă, cu siguranță veți dori să veniți aici. Există 200 km de alunecări adânci și 340 km de pârtii îngrijite deservite cu 94 de telecabine și teleschiuri.