Top cele mai scumpe gadgeturi

Top cele mai scumpe gadgeturi Top cele mai scumpe gadgeturi

 iPhone 4 Crystal Docking Station

O stație de andocare care costă aproape la fel de mult ca iPhone 4. Această stație de andocare este fabricată din cristal și pictată cu platină, are un preț de 500 USD.

Victorinox 1TB

Dacă sunteți un fan al cuțitelor elvețiene și trebuie să purtați o mulțime de date, atunci acest lucru este pentru dvs. atunci; Cuțitul de armată elvețian Victorinox 1TB. Unitatea poate fi detașată de cuțitul elvețian. Articolul costă 3.000 USD.

Boxe Stax SR-009

Capabil să gestioneze frecvența de 5-42.000 Hz, Stax SR-009, domină destul de mult peste „Beats by Dre”. Difuzoarele, așa cum îi place companiei să le numească, necesită o investiție suplimentară de 2.000 USD pentru ca amplificatorul să-l alimenteze și costă 5.250 USD.

 Sistemul de toaletă Kohler Numi

Pur și simplu, acesta este un sistem de toaletă încorporat în tehnologie pentru cei care au bani de cheltuit. Câteva caracteristici sunt ecranul tactil, scaunul încălzit etc. Unitatea costă 6.400 USD.

 Smartphone Vertu Constellation

Cu un exterior roșu auriu, Symbian OS și cuplat cu o tastatură Swype, acest gadget costă în jur de 13.800 USD. Nu uitați de aplicația Concierge Live 24/7.

Bicicletă S-Works + McLaren Venge

Cauti viteza fara sa pedalezi mai tare? Ei bine, această bicicletă este cu siguranță pentru tine atunci. O singură captură, totuși; costă 18.000 de dolari. De ce este atât de costisitor? Fricțiunea sa a fost redusă și fibra de carbon realizată astfel încât să îi ofere mai multă viteză cu același efort de pedalare.

MWE Emperor 200 PC WorkStation

Construite la comandă conform cerințelor clientului în decurs de aproape șase luni, aceste stații de lucru pentru PC sunt următorul lucru cel mai bun. Dispune de trei monitoare, un ecran tactil, scaun din piele și ce nu! Această stație de lucru poate fi a dvs. după ce ați îndeplinit prețul de 45.000 USD.

Boxe Megatrend MKIII

„Peretele sunetului” este expresia utilizată atunci când volumul sunetului este mult prea mare. Cu toate acestea, acest set special de difuzoare l-a luat puțin mai literal în timp ce a venit cu designul. Difuzoarele au o înălțime de 7 ft și o lățime de 3 ft. Acest perete al sunetului costă 80.000 de dolari.

Ceas Harry Winston Opus 12

Cu doar 120 de unități fabricate și ansamblul extrem de sofisticat, acest ceas are un preț de 260.000 USD. Vine cu o carcasă din aur alb și cristal de safir antireflex. Timpul este scump, după cum se dovedește!

Motocicletă Ecosse Titanium Series FE Ti XX

Tomahawk a fost descalificat ca bicicletă pentru această listă, deoarece are patru roți. Această bicicletă vine cu un șasiu din titan și are roți din fibră de carbon. Bicicleta are un preț de 300.000 de dolari.