Cele mai scumpe marci de ceasuri de lux

Cele mai scumpe marci de ceasuri de lux Cele mai scumpe marci de ceasuri de lux

Audemars Piguet

Ceasurile elvețiene ultra-luxoase de la Audemars Piguet sunt unul dintre cele mai unice modele de pe piață. Fondată în 1875 de Jules-Louis Audemars și Edward-Auguste Piguet, acest brand de lux produce 36.000 din ceasurile lor prestigioase pe an. De fapt, Tiffany & Co și Bulgari folosesc mișcările acestui brand. Această marcă de ceasuri de lux este, de asemenea, remarcată pentru crearea primului ceas sport de lux din oțel. Acesta a fost supranumit Royal Oak în 1972. Mai târziu, în 1993, marca a creat primul ceas supradimensionat numit Royal Oak Offshore.

Vacheron Constantin

Unul dintre cei mai vechi producători de ceasuri de lux, Vacheron Constantin, a fost fondat de Jean-Marc Vacheron în 1755, la Geneva, Elveția. Această marcă de ceasuri fine este membră a grupului Richemont. Ceasurile lui Vacheron Constantin reflectă cu adevărat moștenirea lor. Cu detalii precise alături de forme și stiluri tradiționale, aceste ceasuri sunt diferite de altele. Se spune că Napoleon Bonaparte și-a purtat ceasurile, alături de alte figuri istorice notabile precum Harry Truman și Papa Pius IX.

 Patek Philippe

Marca elvețiană, Patek Phillipe & Co a fost fondată în 1851. Ceasurile se mândresc cu mecanici complicate și stil tradițional și au fost purtate de regalitate de-a lungul istoriei. Inspirat de clasic și unic cu stilul lor distinctiv de semnătură, acest brand își păstrează marketingul în concordanță cu campaniile lor promoționale.

Blancpain

 

O filială a Swatch Group, marca de ceasuri Blancpain seamănă mult cu celelalte mărci fondate într-o altă eră; 1735. Blancpain a suferit mari evoluții, creșterea sa prosperând în secolul al XIX-lea, actualizând și modernizând producția și inovația ceasurilor lor. Blancpain are o gamă largă de ceasuri disponibile; inclusiv modele minimaliste, precum și piese cu un stil mai elaborat.

Chopard

Cunoscute pentru ceasurile lor elvețiene, Chopard este cunoscut nu numai pentru ceasurile lor unice, ci și pentru bijuteriile lor. Fondată în 1860 de Louis-Ulysse Chopard, un ceasornicar elvețian, Chopard este identificabil pentru aspectul său clasic și detaliile sale excelente. Cu influență tehnologică de ultimă generație și măiestrie bine stabilită, Chopard este râvnit datorită modelelor sale sofisticate. Cu o estetică clară a designului și o dezvoltare inovatoare, Chopard a devenit un brand de lux la nivel mondial.

 IWC Schaffhausen

Înființată în 1868, IWC Schaffhausen s-a specializat în ceasuri premium elvețiene. Acest producător de ceasuri combină ingineria de precizie cu designul exclusiv, iar ceasurile sale sunt identificabile prin forma lor clasică și materialul superior. În mod interesant, marca și-a exprimat dorința de a crea ceasuri cu standarde superioare, răspunzând în același timp la provocările de mediu din prezent, precum și susținând proiecte de referință din întreaga lume.

Rolex

Una dintre, dacă nu chiar cele mai identificabile mărci de ceasuri de lux, Rolex este apreciată la nivel internațional și râvnită de societate. Premiat pentru forma și funcția sa atemporale, ceasurile Rolex sunt răspândite în cultura populară. Originile sale britanice sunt încă reprezentate în designurile clasice ale acestui brand. Rolex este recunoscut la nivel internațional și este inclus pe lista Forbes cu cele mai puternice mărci mondiale din lume. Rolex este, de asemenea, cea mai mare marcă de ceasuri de lux, producând 2.000 de ceasuri pe zi.

Ulysse Nardin

Ulysse Nardin has been in continuous production since its creation in 1846. Specialising in wristwatches, writing instruments and accessories, the materials used in this products are visually distinctive, much like the uniquely coloured leathers utilised in many of their goods. The craftsmanship of the Ulysse Nardin watches is also internationally renowned for their work with modernised materials and manufacturing.

Jaeger-LeCoultre

Marca de ceas elvețian de lux Jaeger-LeCoultre prezintă ceasuri cu fețe cu detalii unice și complexe. Din 1833, această marcă a susținut inițialele inițiale pentru marcă, care erau inovația și claritatea unică. Elementele clasice ale acestor ceasuri sunt deosebit de atrăgătoare, deoarece pot fi purtate din nou și din nou.

Panerai

Fondată în 1860 în Florența, Italia, astăzi sediul central al Panerai se află în Milano, Italia. Cu o clientelă internațională, compania italiană este cunoscută pentru stilurile sale îndrăznețe și numerele simpliste și elementele de design.