Afla care sunt cele mai bune televizoare 2020

  • Joi, 3 Septembrie 2020
  • Tehnologie
  • Publicat de
televizor led ieftin recenzii televizor led ieftin recenzii

Vrei să știi care sunt cele mai bune 10 televizoare 4K în 2020?

Vă spunem care sunt cele mai bune mărci de televizoare 4K la prețuri de calitate. Se pare că 2020 este momentul pentru decolarea 4K, mai ales că prețurile televizoarelor cu această rezoluție de ecran sunt în cele din urmă mai accesibile decât în ​​anii precedenți. Rețineți că noile modele TV 2020 sunt deja printre noi. Aceasta înseamnă că este momentul potrivit pentru a cumpăra modelele 2019 la un preț

excelent. Dacă doriți cea mai recentă tehnologie, va trebui să plătiți puțin mai mult. Ce este un

Care sunt Diferențele dintrențele dintre 4K, Ultra HD sau UHD? 

Diferențele dintre 4K, Ultra HD sau UHD? Vrei să știi care sunt cele mai bune 10 televizoare 4K în 2020?

Vă spunem care sunt cele mai bune mărci de televizoare 4K la prețuri de calitate.

Se pare că 2020 este momentul pentru decolarea 4K, mai ales că prețurile televizoarelor cu această rezoluție de ecran sunt în cele din urmă mai accesibile decât în ​​anii precedenți.

Rețineți că noile modele TV 2020 sunt deja printre noi. Aceasta înseamnă că este momentul potrivit pentru a cumpăra modelele 2019 la un preț excelent. Dacă doriți cea mai recentă tehnologie, va trebui să plătiți puțin mai mult.

Ce este un televizor 4K? Diferențele dintre 4K, Ultra HD sau UHD?

Este la fel cu nume diferite. Televizoarele 4K au de patru ori mai mulți pixeli decât televizoarele Full HD. Aceasta înseamnă că afișajele lor sunt mult mai clare și puteți aprecia cu adevărat profunzimea și detaliile suplimentare. Ce ar trebui să știi pentru a-ți cumpăra noul televizor 4K?

  • 4K / UHD: de 4 ori mai mare decât celebrul Full HD 1080p Televizoare curbate vs plate: Merge după gust. Curbele sunt mai captivante și cu un contrast mai bun, dar au unele contra, cum ar fi o creștere a reflexiilor și un unghi de vizualizare oarecum limitat. Dacă cumperi un televizor curbat trebuie să fie foarte mare pentru a profita de el. Sunt mai scumpe decât cele plate.
  • HDR sau High Dynamic Range: oferă culori alb-negru mai bune și, desigur, culori mai bune. Există din ce în ce mai mult conținut care acceptă această opțiune.LCD / LED vs OLED: televizoarele LCD / LED sunt mai ieftine decât OLED-urile.
  • Televizoarele OLED oferă o gamă de culori mai bună și un contrast perfect. Televizoarele LED de ultimă generație cu toate completările nu au nimic de invidiat pentru televizoarele OLED.
  • QLED: Este o formă mai avansată de afișaj LED. În plus față de un sistem tradițional de iluminare cu fundal cu LED-uri, stratul de puncte cuantice permite reglarea specifică a luminii pixel cu pixel pe o bază folosind frecvențe mai mari sau mai mici - lumina albastră este controlată de lumina de fundal, în timp ce lumina roșu și verde sunt acordate de punctele respective din stratul de puncte cuantice. Consecinţă? Obținem o imagine RGB care este mai strălucitoare și mai vibrantă decât un ecran LED și este mai puțin costisitoare de produs decât un ecran OLED