7 Avantaje ale tehnologiei 5G de căutat în 2021

7 Avantaje ale tehnologiei 5G de căutat în 2021 7 Avantaje ale tehnologiei 5G de căutat în 2021

Grupuri conectate 

Orașele cu resurse au devenit o nebunie primară în domeniul IoT în anii precedenți, întrucât regiunile metropolitane din întreaga lume oferă locuri private și în aer liber cu dispozitive pentru colectarea datelor. Și obțineți percepții pentru a-și administra mai bine proprietățile, veniturile și facilitățile.

5G este tehnologia pe care au căutat-o ​​cazurile de utilizare a resurselor municipale și asociate. Link-urile recente 4G sunt restricționate în ceea ce privește furnizarea de link-uri simultane, consum mare de energie și crește prețul pe bit. Tehnologia 5G, în schimb, este probabil să motiveze aplicațiile orașelor inteligente prin recunoașterea acestor chestiuni. În schimb, conectați datele capturate recent pentru a dezvolta proceduri de oraș.

S-a adăugat frecvență înaltă

Lățimea de bandă îmbunătățită denotă o mai mare flexibilitate și oportunități de a realiza multe adăugate în mai puțin timp. Acest lucru susține atât o conexiune mai rapidă, cât și gadgeturi suplimentare. Înseamnă că în cadrul unui sistem specific, mai mulți oameni se pot conecta la internet.

Amintește-ți taverna, unde oamenii se adună pentru a viziona sporturi pe ecranul uriaș, în timp ce vizionează instantaneu jocuri importante pe telefoanele lor. Cu 5G , ertone nu va trebui să ne necăjim în legătură cu contestarea pentru date. Cu lățime de bandă suplimentară accesibilă, vom putea face mai multe cu gadgeturile noastre.

Accelerări mai rapide

5G este foarte mai rapid decât legăturile de generație anterioară, cu viteze prospective de până la 20 Gbps. Este de o sută de ori mai rapidă decât cea a 4G și 4G LTE. Transmiterile de impulsuri 5G indică descărcarea filmelor în câteva secunde, spre deosebire de minute. Un contrast a arătat că 5G ar economisi clienții aproape o zi pe lună în timp de încărcare pe site-uri de jocuri sociale, rețele sociale, muzică / site-uri de streaming video. Mai exact, descărcările de filme 5G au fost reduse de la șapte minute la doar șase secunde. Când 5G se răspândește în totalitate, o mulțime de clienți și companii ar putea considera că 5G este o potențială puternică a legăturilor de bandă largă.

Inactivitatea denotă timpul care trece între un proces și un răspuns. Să presupunem, intervalul dintre momentul în care cineva conectează o conexiune la un site odată ce browserul afișează acea pagină web. Legăturile 5G vor avea o stare de repaus mult mai mică decât 4G LTE. Un test a arătat că ar putea fi sub 5 milisecunde. Această latență prescurtată va putea susține noi aplicații, cum ar fi IoT. Intelect simulat, permițând conectivitatea reală.

Actualizare funcțională

Deși 4G a fost concentrat în principal pe telefoanele mobile, cu inactivitatea redusă a 5G și amplitudinea ridicată, este cel mai bun pentru conectarea unei game complete de diverse gadgeturi. Acestea includ drone și radare într-un obiect sau aparat. Companiile precum programele de wellness, vânzarea, producția și divertismentul vor vedea inovații vaste de înaltă tehnologie. Odată cu 5G care va implementa implementarea IoT, industriile vor fi conectate mai mult decât oricând.

Streaming și amuzament

5G oferă un beneficiu remarcabil față de tehnologiile anterioare, cu amplitudine practic infinită și intervale scurte de timp. Pe lângă o calitate îmbunătățită și un streaming mai rapid, 5G asigură experiențe inovatoare fascinante. Acesta cuprinde conținut digital multisenzorial. Datorită capacității amplificate care va susține tehnologii precum veridicitatea cibernetică, realitatea intensificată și 3D. Adresat ca inovație tehnologică de succes, 5G garantează beneficii care vor afecta toate aspectele experienței umane, de la siguranță la amuzament și mai departe.

Prezentare generală, tehnologia 4g și 5g sunt inovații uimitoare. Mai mult, viitorul tehnologiei 5g este cuprinzător.