Ce laptopuri sa cumparam in 2021

Gandindu-ne la ceea ce o vom folosi si cunoasterea tipului de procesor, memoria, dimensiunea ecranului, bateria si chiar cipul grafic sunt esentiale atunci cand trebuie sa alegem. Ce ar trebui sa stim?

Optiunile sunt la fel de diverse ca preturile. Exista laptopuri foarte complete, care pot inlocui un computer desktop robust; alte ultralight-uri care pot fi transportate cu usurinta; sisteme de ultima generatie pentru jucatori si netbook-uri super-ieftine pentru a lua notite si a naviga pe Internet.

Ce laptopuri sa cumparam in 2021

Gama de laptop-uri este atat de diversa incat este important sa comparati laptop-urile si sa stiti care sunt marcile recomandate. Impartasim optiuni bune pe care le puteti cumpara cu satisfactie garantata.

Apple Univers: MacBook Laptopurile Apple se remarca intotdeauna in universul laptopurilor si sunt considerate laptopuri high-end. Acestea tind sa fie mai scumpe, dar calitatea si performanta lor sunt remarcabile, in special pentru anumite utilizari. MacBook Pro si MacBook Air.

MacBook Air cantareste doar 1,36 kg si este foarte frumos si foarte subtire. Da, nu are DVD player sau FireWire sau Ethernet.

SONY: Vaio FIT 15S Core i7 Laptopul Vaio FIT 15S are un design elegant si modern. Cu o grosime de numai 2,28 cm si greutatea sa usoara de 2,2 kilograme, este foarte usor de transportat intr-un rucsac sau geanta. Dispune de 4 porturi USB (1 USB tip C, 2 USB 2.0 si 1 USB 3.0 *) pentru a conecta dispozitivele externe de stocare, port VGA si cititor de carduri SD. De asemenea, include iesirea HDMI care va permite sa-l conectati la un televizor sau la un monitor extern.

Intel Core i7 modelul 7500U si memoria RAM de 8 GB se completeaza reciproc pentru a oferi performante maxime cu consum redus de energie.

HP Quad Core Amd 1tb 12gb 17.3 Video 4gb Acest laptop este unul dintre cele mai rapide de pe piata datorita procesorului sau AMD Quad-Core A10 3.3 GHz si RAM-ul sau de 12Gb. In plus, pentru dimensiunile sale de 41,7 x 27,9 x 2,49 cm si greutatea sa de 2,64 kg a devenit unul dintre cele mai echilibrate intre functionalitate si portabilitate.

Lenovo 110 Laptopul Lenovo 110A are un design clasic, dar imbunatatit. Este mai solid decat alte laptopuri si permite sa il folositi usor de la 180 de grade pana la pozitia plata. Ecranul sau LED cu rezolutie de 15,6 inci si rezolutie HD (1366 x 768 pixeli) permite accesul la internet si sa ne bucuram de filme si jocuri cu o inalta definitie