Top 3 seriale de vazut iarna asta

Te bucuri de ceva mai mult timp liber ca odinioara? Nimic nu se completeaza mai bine cu o perioada de relaxare decat niste carti, o bautura calda sau de ce nu, niste seriale numai bune de pus pe fundalul unui device care sa te tina cu sufletul la gura cu fiecare episod derulat. Iata asadar 3 sugestii care ar putea fi pe placul tau.

 

Top 3 seriale de vazut iarna asta

 

l  The Originals

Daca iti plac serialele SF, atunci The Originals s-ar putea transforma intr-unul dintre preferatele tale. Are putin din fiecare - romanta, multi vampiri, varcolaci si vrajitoare, asa ca actiunea e in deplina desfasurare la fiecare episod in parte.

 

l  Salem

Fan al seriilor de groaza? Bazat pe fapte reale, Salem este un alt serial SF ce are in centrul actiunii numeroase vrajitoare. Insa, de data aceasta, tematica este mult mai sangeroasa.

 

l  Chilling adventures of Sabrina

Cu si despre sabaturi, despre tineri si vrajitoare, Chilling Adventures of Sabrina este un serial numai bun de urmarit in aceasta perioada din an. Fiecare episod are in centrul pe tanara vrajitoare si prietenii ei aparent normali, care se confrunta cu viata dubla - cea de om si cea de vrajitoare a Intunericului.

 

Daca si tie iti plac serialele SF, nu uita sa adaugi pe lista de vizionare si aceste seriale.