Ai vazut Big Little Lies?

Ai vazut Big Little Lies? Ai vazut Big Little Lies?

Te rog, spune-mi că ai văzut Big Little Lies ! Dacă nu, trebuie să puneti Big Little Lies în partea de top a listei de vizionare! Big Little Lies de pe HBO s- ar putea să nu pară spectacolul pe care trebuie să-l urmăriți dacă auziți despre o grămadă de oameni albi bogați, dar este cu mult mai mult decât atât.

Regizorul Jean Marc Vallee și producătorul și vedeta Reese Witherspoon s-au unit pentru a crea acest serial HBO bazat pe o carte cu același titlu de Liane Moriarty. Da, sunt vinovat că am urmărit serialul înainte de a citi cartea, dar promit că o să citesc! Într-o zi…

Big Little Lies , Dramă sărbătorită

Oricum, spectacolul se învârte în jurul acestor mame din Monterey, California. Desigur, există o dramă între mame și diferite dinamici ale comunității care vă vor face să râdeți și să fiți puțin frustrați, dar ceva pândește sub suprafața acestui oraș perfect. Spectacolul abordează totul, de la căsătorii și lupte parentale, până la subiecte mai serioase, cum ar fi abuzul. Cu suferințe și râsete, nu putem lăuda suficient performanțele acestor doamne! Printre doamnele principale se numără Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern și Zoe Kravitz. Să nu uităm atât rolurile lui Alexander Skarsgård, cât și ale lui Adam Scott în spectacol!

Globul de Aur Câștigă pentru minciuni mari

Din cele șase nominalizări, seria a luat patru premii. Printre aceste premii s-au numărat, Cea mai bună actriță într-o miniserie pentru Nicole Kidman, Cea mai bună miniserie, Cel mai bun actor în rol secundar pentru Alexander Skarsgård și Cea mai bună actriță în rol secundar pentru Laura Dern.

Big Little Lies anunță al doilea sezon

La începutul lunii decembrie 2017, HBO a anunțat că spectacolul se va întoarce pentru un nou sezon! Așa este, noua serie de Big Little Lies va fi regizată de Andrea Arnold, care a regizat Transparent . Atât Reese Witherspoon, cât și Nicole Kidman vor fi producători executivi și, desigur, actrițe în noul sezon.

Reese Witherspoon a declarat într-o declarație: „Sunt încântată că aduc înapoi această echipă talentată de artiști. Ne oferă ocazia să aprofundăm viețile acestor familii interesante și complicate din Monterey și să readucem mai multe povești publicului care le-a îmbrățișat și susținut. Sunt dincolo de entuziasm că lucrez cu regizorul talentat și aclamat Andrea Arnold, care va fi la conducere. Stilul unic de povestire al Andreei va fi o completare binevenită pentru echipa de filmare. ”

Anunțul de la HBO a venit și cu vestea că se așteaptă ca noile personaje să fie introduse în acest sezon. Deci, pregătește-te pentru că va fi uriaș!