Noile seriii care revin in vara asta pe Netflix

Noile seriii care revin in vara asta pe Netflix Noile seriii care revin in vara asta pe Netflix

Selena - Partea 2

Seria Netflix Selena, care vorbește despre povestea muzicianului și starului pop mexican-american Selena Quintanialla a fost un astfel de succes, încât partea 2 este deja pe drum. Cea de-a doua parte vorbește despre creșterea faimei celebrei cântărețe Selena, interpretată de actrița Christian Serratos, și despre modul în care se ocupă de noua ei viață, inclusiv de sacrificiile pe care trebuie să le facă. Dacă vă place drama, muzica bună, hainele frumoase și o poveste captivantă, atunci ar trebui să urmăriți cu siguranță a doua parte a celebrului spectacol Netflix, care va apărea în 4 mai.

Halston

Un alt mare film Netflix, intitulat „Halston”, apare pe 14 mai. Filmul distribuie actori celebri precum Evan McGregor, Rory Culkin, Rebecca Davan, David Pittu și mulți alții. Filmul spune povestea unui designer de modă care și-a fondat propria companie de modă, care a avut un mare succes în special în anii '70 și '80. Restul poveștii trebuie să-ți dai seama. Dacă îți place moda cu un amestec de acțiune, acest film este cu siguranță potrivit pentru tine!

Who killed Sara – Part 2

Cel de-al doilea sezon al celebrului serial spaniol „Cine a ucis-o pe Sara” va ieși pe 19 mai, așa că fii pregătit pentru dramă, emoție și acțiune. Seria este despre Alex, care a fost fals încarcerat pentru surorile sale moarte. Acum că a ieșit, vrea să afle cine este adevărata crimă a surorii sale. Cu cât caută mai multe indicii, cu atât își dă mai mult seama că nu-și cunoștea deloc sora. Serialul spaniol a fost clasat în Top 10 al Netflix, așa că avem așteptări mari pentru al doilea sezon!

The Circle- The After party

Ați urmărit reality show-ul „The Cirlce”? Circul este un reality show în care concurenții comunică doar între ei prin intermediul rețelelor sociale. Fie intră în cerc cu personalitatea lor reală, fie cu una inventată. Scopul este acela de a prinde inimile celorlalți jucători și de a fi votat pentru câștigător și de a lua acasă un pachet mare de bani. În luna mai, „The Circle - The Afterparty” este lansat pe Netflix, în care vor fi discutate drama din spatele ecranelor, glumele din interior și orice altceva.

The Woman In The Window

„Femeia din fereastră”, este o dramă / thriller cu actori extraordinari precum Amy Adams, Julian Moore, Gary Oldman și mulți alții. Amy Adams, care o interpretează pe dr. Anna Fox, a văzut lucruri pe care nu ar fi trebuit să le vadă despre vecinii ei. Povestea este foarte captivantă și îți va respira sigur. Dacă căutați un film bun, cu actori minunați și o scenă uluitoare, ar trebui să urmăriți cu siguranță „Femeia din fereastră”.

Master of None - Sezonul 3

„Master of None” este un spectacol Netflix foarte popular alături de comediantul și actorul amuzant Aziz Ansari. Ultimul sezon a fost deja cu ceva timp în urmă, dar acum al treilea sezon începe pe 23 mai.