4 seriale Netflix care trebuie văzute

Netflix este o companie multinațională americană fondată în 1997 în Scotts Valley de Reed Hastings și Marc Randolph în industria creativă.

Este renumit pentru că este cel mai bun atunci când vine vorba de difuzarea celor mai bune filme și seriale ale generației sale. Să aflăm 4 seriale incredibile pe care Netflix îți oferă ocazia să le urmărești în timp ce stai întins pe canapea. 

1.  Sexify: o serie inductivă excelentă

Sexify este un serial polonez care se află întotdeauna în fruntea listei pe Netflix. Acesta spune povestea a trei prieteni care au viziunea de a-și intensifica orgasmul printr-o aplicație.

Pentru a-și atinge scopul, fetele au decis să câștige o experiență reală demnă de acest nume. Acest serial este regizat de trei actrițe tinere precum:

  • Aleksandra Skraba,
  • Maria Sobocinska,
  • Sandra Drzymalsa.  

2.  Lucifer: un succes Netflix

Lucifer este unul dintre cele mai mari hituri ale Netflix. Este de fapt o producție americană care combină poveștile criminale cu elemente de fantezie urbană.

În plus, serialul spune povestea lui Lucifer Morningstar, care a părăsit viața de apoi și s-a transformat într-un bărbat pentru a seduce o femeie de treizeci de ani. Acest serial este inițial o abordare epicureană a vieții.

Cu toate acestea, în timp, moartea unui prieten începe să schimbe lucrurile. De fapt, Lucifer a devenit vulnerabil la Chloe, iubita lui, pentru că își dorește asta și pentru că îi pasă de ea.

3.  Cât valorează o viață umană: O serie de gânduri bune

Dacă vă place o dramă bună, care provoacă gânduri, nu uitați să vizionați filmul lui Michael Keaton Cât merită o viață umană. Acesta din urmă joacă rolul unui avocat care se ocupă de despăgubirea familiilor victimelor atacurilor teroriste.

Pe 11 septembrie 2001, la World Trade Center, aproape totul s-a bazat pe o abordare nebunească. Această abordare constă în salvarea economiei fără a vă face griji cu privire la compensarea victimelor. Nu este ușor pentru Michael Keaton să apere aceste familii.

4.  Bridgertons: unul dintre cele mai bune seriale Netflix

Sunt multe seriale pe care le recomandăm iar și iar, chiar dacă au fost văzute pentru prima dată cu mult timp în urmă. The Bridgertons este un serial de costume Netflix care a făcut deja multe fețe să roșească cu scene picante de pat.

O tânără pe nume Daphne Bridgerton își caută un soț în rândul aristocrației în timp ce așteaptă o aventură crudă cu alți pretendenți. Seria Bridgerton este de fapt o adaptare cinematografică a primei părți din saga Julia Quinn.

Acesta din urmă se bazează pe cărțile de cult ale lui Jane Austen. Acest colos colosal postmodern cu o aluniță merită o privire.