Top 5 seriale bune pe Netflix

  • Vineri, 23 Aprilie 2021
  • Divertisment
  • Publicat de
serial netflix bun serial netflix bun

Acest top 5 cele mai bune seriale de pe Netflix se adresează pasionaților de seriale pline de acțiune, răsturnări de situații și cu scenarii bine gândite astfel încât să amețească bine până la final de sezon.

De asemenea, trebuie să țineți cont că topul este unul subiectiv și că această platformă are foarte multe seriale, iar top 5 s-ar putea să fie complet diferit dacă întrebi pe altcineva. Așadar, sper ca măcar o parte dintre cititorii acestui articol să se regăsească în ceea ce am scris și să-mi împărtășească gusturile în materie de seriale.

Black Mirror

Cel mai probabil ai auzit deja de Black Mirror, serialul care a cucerit internetul la câteva zile după primul episod. Acest serial abordează dintr-o perspectivă foarte interesantă ce s-ar părea întâmpla cu noi dacă tehnologia ne-ar acapara și mai mult viețile și s-ar întoarce oarecum împotriva noastră.

Altered Carbon

Continuăm tot pe tema tehnologiei și acțiunea din Altered Carbon este de domeniul SF-ului. Avem de toate, de la medicină ultra performantă la posibilitatea de a transfera o persoană în corpul unei alte persoane.

În serial, acțiunea începe cu prezentarea lui Takeshi Kovacs, un prizonier scos din lumea virtuală în lumea reală pentru a rezolva o crimă. De aici nimic nu mai este ce pare a fi și avem parte de multe răsturnări de situații. Sunt convins că multe filme au mai abordat această teorie de a-ți transfera conștiința, dar Altered Carbon a făcut-o excelent.

Stranger Things

Acțiune se învârte în jurul disparițiilor și ale fenomenelor supranaturale și cu asta cred că am spus destule încât să îți faci o idee despre ce este acest serial și dacă dorești să-l adaugi în lista ta de seriale demne de văzut.

Aș mai spune că este vorba de un grup de copii care descoperă o lume cu totul nouă și dacă ar fi să compar serialul cu un film, acesta ar fi IT.

House of Cards

Deși ultimul sezon din House of Cards a fost fără Kevin Spacey, acesta rămâne într-un top 5 a-l serilor mele preferate, mai ales pentru primele sezoane când l-am putut urmări pe Frank Underworld. Ce a urmat apoi pot afirma cu regret că nu s-a ridicat la așteptările mele și acum rămâne de văzut ce surprize au scenariștii pentru următorul sezon. Cu toate astea, rămâne un serial foarte bun despre politică pe care l-as revedea cu plăcere.

Narcos

Povestea lui Pablo Escobar a fost spusă în multe feluri în diferite filme și seriale, dar serialul Narcos reușește să aducă pe platforma de streaming un scenariu care spune această poveste respectând adevărurile istorice (din cunoștințele mele), dar care nu seamănă deloc cu un documentar, ci mai degrabă cu un serial al carui scenariu ți se pare atât de departe de lumea reală pe care o știi.

Vizionare plăcută!