Cele mai bune filme de groaza de pe Netflix

Cele mai bune filme de groaza de pe Netflix Cele mai bune filme de groaza de pe Netflix

Doriți să faceți o pauză de la vizionarea de filme romantice, comedii și pufoase și să vă răsfățați cu filme întunecate, răsucite, cu teme controversate? Netflix te-a acoperit. Indiferent dacă aveți chef de filme clasice de cult precum Five Venoms sau Empire Records, acești experți în filme au împărtășit cele mai bune filme cult de care vă puteți bucura pe baza rezultatelor căutării algoritmului Netflix. Consultați aceste recomandări de top și vedeți dacă filmul dvs. preferat a intrat pe listă!

THE CROW

Regizat de nimeni altul decât Alex Proyas, el a oferit un film întunecat, supranatural, care a urmat povestea unui fost muzician rock pe nume Eric Draven, care a reînviat din morți. El a pornit într-o căutare de a-și răzbuna moartea, precum și uciderea logodnicii sale. Lee a suferit o vătămare în timp ce filma Crow după ce un pistol cu ​​accesorii defect a funcționat defectuos și l-a împușcat accidental. La câteva zile după terminarea filmării filmului, Lee ar fi murit în timpul operației.

LUPIN III: CASTELUL DIN CAGLIOSTRO

Regizat de unul dintre pilonii din industria anime-urilor, Hayao Miyazaki a produs un film remarcabil, cu o poveste vizuală excelentă, conectând în același timp virtuozitatea emoțională a publicului. Miyazaki a prezentat viața unui criminal principal care s-a infiltrat cu succes într-un cazinou - doar pentru a afla că banii pe care i-a furat erau falsificați.

În timp ce mergea într-o călătorie în țara Cagliostro, s-a trezit salvând-o pe nobila pe nume Lady Clarisse d'Cagliostro, care fugea de oamenii contelui Lazare d'Cagliostro. În ciuda faptului că publicul a criticat primul film al lui Miyazaki, industria a apreciat în continuare acest film drept una dintre lucrările sale notabile înainte de a intra în epoca de aur Ghibli.

SWINGERS

wingers au urmat povestea șomerilor și a actorilor singuri care s-au luptat să-și câștige existența din cauza revigorării swing-ului din anii 1900. Protagoniștii principali, Mike Peters și Trent Walker au trăit pe străzile din Eastside, Hollywood California, în timp ce aspiră să-și atingă visele de a deveni actori și comedieni. Filmul a obținut feedback pozitiv din partea publicului datorită simțului său unic al umorului, precum și amestecului perfect de scene comice și dramatice.

STRIPES

Stripes a urmat viața lui John Winger, care a fost un șofer de sarcină sarcastic care a decis să se alăture armatei când viața sa s-a destrămat. Winger s-a străduit să se încadreze în cea mai autoritară instituție din țară, deoarece încălca personalitatea înnăscută a anti-autoritarismului său.

Nu doar telespectatorilor de atunci le-a fost greu să înțeleagă caracterul lui Winger, dar și ei s-au simțit ușor inconfortabili în ceea ce privește decalajul dintre drepturi și privilegii dintre bărbați și femei. Cu toate acestea, analiștii de film au spus că întunericul lui Stripes a arătat realitatea din tabăra militară, precum și inegalitatea pe care au experimentat-o ​​majoritatea oamenilor nu numai din trecut, ci și din prezent.

POLTERGEIST

Marele Steven Spielberg a scris manuscrisul pentru filmul de groază supranatural foarte aclamat. El ar fi regizat filmul dacă nu ar fi fost contractul pe care l-a semnat când a făcut The Extra-Terrestrial. În schimb, a produs filmul și l-a predat lui Heather O'Rourke.

Povestea a urmat unei familii care locuiește în suburbia Californiei a cărei casă a fost constant invadată de fantome furioase și răutăcioase care au dus la răpirea fiicei mai mici a familiei.  

Filmul lor a devenit un succes instantaneu care a deschis calea către crearea seriilor de filme Poltergeist . Una dintre scenele notabile pe care copiii din anii '80 le-ar asocia întotdeauna în film a fost imaginea bântuitoare a unui clovn împăiat care a sugrumat o fată de 10 ani.

HEATHERS

The Heathers a urmat viața Veronicai Sawyer, o adolescentă de 17 ani care a făcut echipă cu un nou student rebel pe nume Jason JD Dean. Împreună, au comis crime urâte pentru a păstra reputația Veronicăi, eliminând în același timp copiii reci de la școală.