4 programe Netflix pe care trebuie sa le urmariti

4 programe Netflix pe care trebuie sa le urmariti 4 programe Netflix pe care trebuie sa le urmariti

Netflix este pur și simplu salvatorul nostru de zi cu zi. Timpul pe care îl luăm pentru noi înșine sau pentru a-l petrece cu prietenii și familia, dar timpul perfect pentru a urmări și ceva mai degrabă rece decât intens. Avem spectacole perfecte pentru a vă simți bine, pentru a vă ridica starea de spirit, care vă vor face să vă interesați și să vă urmăriți îndeaproape în cel mai scurt timp. O mică dramă, o mică comedie și, de asemenea, posibilitatea de a relaționa sunt pur și simplu elemente cheie. Aceste spectacole obligatorii nu sunt obișnuite și nu suntem în stare să ne jucăm ... ei bine, deoarece am reușit deja să ne uităm la toate cele patru.

Sex Education

 Această serie de vârstă majoră implică ceva pentru adolescenți și adulți, cu umorul său britanic și povestea relatabilă de care pur și simplu nu vă puteți bucura. Protagonistul discută despre faptul că este un băiat adolescent în mijlocul liceului, fetele și mama lui fiind un terapeut sexual. Nu după mult timp, el îi urmează pașii pe terenul școlii și în curând ne dăm seama că problemele adulților și adolescenților nu sunt atât de departe de cealaltă.

Atypical

Este într-adevăr timpul ca cineva să abordeze autismul pe marele ecran. Această serie ușoară vă va face să râdeți, să plângeți și să înțelegeți cu adevărat lumea autismului, a adolescenței și a părinților. Acest spectacol face dreptate educării noastre despre autism, dar este, de asemenea, un foarte bun ridicator de dispoziție. După o zi lungă, dacă sunteți în căutarea seriei perfecte pentru a vă relaxa și a vă relaxa în pat, vă recomandăm cu tărie.

Love Is Blind

Noua serie de realități ia lumea Netflix la asalt. Când acești bărbați și femei sunt trimiși în păstăi pentru a experimenta o lume de întâlniri, diferită de oricare alta. Seria continuă să ne arate cine trece la căsătorie și lumea reală și cine nu. Chiar te poți îndrăgosti de cineva pe care nu-l vezi? Aflați cu acest spectacol interesant.

The Stranger

Acest thriller de mister britanic se bazează pe romanul lui Harlan Coban și te va lăsa prins în cel mai scurt timp. Este un lucru obligatoriu, serios. Britanicii îl ucid cu originalele lor Netflix, iar acesta nu face excepție. Filmul urmărește familiile medii suburbane și pe măsură ce le dezvăluie secretele și minciunile sunt expuse de apariția bruscă a ... unui străin.