Tipuri de frigidere in top

Tipuri de frigidere in top Tipuri de frigidere in top

Pastrarea alimentelor la rece nu a fost niciodata mai simpla

Daca a trecut ceva vreme de cand ai cumparat un frigider nou, s-ar putea sa fii surprins de noile oportunitati pe care ti le ofera piata. Producatorii de frigidere se intrec in tehnologii sofisticate, stiluri optimizate si preturi atragatoare. Fie ca esti in cautarea unui model simplu, cu functii de baza sau esti dispus sa investesti intr-un frigider modern dotat cu specificatii avansate, vei gasi aici cele mai bune oferte.

Frigiderele moderne ajuta la conservarea alimentelor in cele mai sigure conditii de igiena, dar asta nu e tot. Fiecare functie este nascuta dintr-o nevoie umana si vei descoperi rapid ca viata ta se poate imbunatati.

Samsung, WhirlPool, BeKO, Indesit si Arctic sunt branduri cu greutate in materie de frigidere.

Inainte sa te hotarasti asupra unui anumit model, iti recomandam sa-ti rezervi cateva minute pentru a te documenta. Sunt sanse mari ca la final sa fii mai multumit de alegerea facuta.

Tipuri de frigidere

Frigidere cu o usa – sunt modele clasice, simple, fara congelator. Daca ai deja un congelator separat sau iti trebuie un frigider suplimentar in casa, cel mai probabil vei descoperi ca aceasta este o varianta buna pentru tine.

Frigidere cu doua usi – dupa cum anticipezi, acestea au doua usi pentru frigider, respectiv congelator. Sunt zeci de modele, iar una din diferente consta in pozitionarea celor doua compartimente: congelatorul poate fi jos sau sus. Alegerea tine in general de preferinte.

Frigidere side by side – au un design super simpatic, cu doua usi avand aceeasi inaltime, dar mai inguste.

Frigidere cu 3 usi sau French Door Syle. Sunt un mix excelent intre varianta side by side si cele cu congelatorul pozitionat in partea de jos. In general urmeaza structura frigiderului side by side.

Frigidere integrate. Exista un trend tot mai pregnant in amenajarea bucatariilor moderne si anume acela de a „ascunde” electrocasnicele. Practic aceste modele sunt gandite special pentru a fi incastrate in mobilier. Rezultatul este unul pe masura, bucatariile acestea fiind deosebit de ingrijite si elegante.

Frigidere mini – au dimensiuni compacte si sunt usor de mutat dintr-un loc in altul. Sunt utile pentru casele de vacanta, temporar sau in spatiile mici, unde fiecare cm conteaza.

Daca am trecut in revista principalele tipuri de frigidere din care poti alege, putem spune ca primul pas este facut. Mai departe, ghideaza-ti alegerea fiind atent la detaliile tehnice – mai ales la capacitatea de stocare ce influenteaza foarte mult pretul, la dimensiuni, clasa de eficienta energetica si alte optiuni ce se pot dovedi foarte utile pentru stilul tau de viata.