Tips&tricks: cum sa alegi cea mai buna masina de inchiriat?

Tips&tricks: cum sa alegi cea mai buna masina de inchiriat? Tips&tricks: cum sa alegi cea mai buna masina de inchiriat?

Iti doresti sa inchiriezi un autoturism, dar inca nu esti sigur de elementele pe care trebuie sa le iei in considerare inainte de a lua o decizie?

Citind randurile de mai jos descoperi tot ce trebuie sa stii in acest sens, astfel incat sa-ti fie foarte usor! Din fericire, ai o gama foarte larga de masini inchiriat Bucuresti la dispozitie, asa ca poti studia flota auto, iar apoi te bucuri de experienta sofatului!

Ce tipuri de masini inchiriat Bucuresti iti stau la dispozitie?

De la masini sport, pana la autoturisme perfecte pentru familie ori grupurile de prieteni si modelele de lux, pe toate le poti inchiria foarte usor de la o companie specializata in acest domeniu. Ramane la alegerea ta sa te gandesti cea mai buna varianta pentru tine, in functie de cum planuiesti sa folosesti autoturismul.

Pe benzina sau diesel?

Printre elementele de care mai trebuie sa tii cont se numara si faptul ca poti inchiria atat masini pe benzina, cat si masini pe diesel. In acest sens, trebuie sa te gandesti la tipul de autoturism cu care esti deja obisnuit, pentru a-ti fi cat mai usor sa conduci si sa te acomodezi repede cu masina pe care o inchiriezi.

Cat de mare este portbagajul?

Daca vrei sa obtii un autoturism pentru a pleca in vacanta cu el, atunci trebuie sa te gandesti inclusiv la cat de generos este portbagajul. Ideal este sa ai suficient spatiu incat sa poti lua cu tine tot ce iti trebuie, indiferent daca pleci singur la drum sau impreuna cu perechea ta ori cu familia.

In 2 sau in 4 portiere?

Din flota auto pe care o ai la dispozitie fac parte atat masini in 2 portiere, cat si masini in 4 portiere, asa ca ramane la alegerea ta sa iei o decizie in acest sens. De exemplu, daca vrei sa pleci un weekend din oras impreuna cu perechea ta de viata, o masina sport, in 2 portiere poate fi perfecta!

Circuli in tara sau in strainatate?

Pe lista detaliilor importante, la care sa te gandesti se numara si locul in care vrei sa ajungi. De exemplu, daca inchiriezi o masina pentru a te plimba prin Romania, nu ai nevoie de o procura speciala, asa cum s-ar intampla daca ai pleca in strainatate. Citeste, insa, foarte bine conditiile de inchiriere, pentru a fi sigur ca poti iesi din tara cu autoturismul inchiriat!

Bugetul disponibil

Bineinteles, trebuie sa ai in vedere si bugetul pe care il poti aloca pentru inchirierea unei masini. De acest lucru depinde cat de mult poti sa te rasfeti. In acelasi timp, trebuie sa stii ca atunci cand perioada de inchiriere este mai mare, preturile scad!

Ce beneficii ai cand inchiriezi un autoturism?

libertate in miscare;

posibilitatea de a face oricate popasuri vrei;

te bucuri de confort;

nu mai depinzi de mijloacele de transport in comun;

poti prelungi perioada de inchiriere, daca ai nevoie.

Daca pana acum cativa ani, serviciul de inchirieri auto era popular doar in strainatate, acest lucru s-a schimbat treptat pe plan national. Din ce in ce mai multi soferi prefera sa obtina o masina de la o firma specializata atunci cand nu dispun de un autoturism personal, pentru a se putea deplasa mai usor.

Studiaza online tipurile de masini de inchiriat pe care le ai la dispozitie, iar apoi esti liber sa pornesti la drum! Caroutis.com iti vine in ajutor in acest sens!  

asigura tot confortul necesar.