VW Transporter de inchiriat

VW Transporter de inchiriat VW Transporter de inchiriat

Cauta VW Transporter de inchiriat toti cei care doresc sa transporte cantitati mari de produse. Tu ai incercat noul model de VW Transporter ? Firmele de inchirieri auto ofera reduceri semnificative in perioada aceasta pentru a fi de ajutor clientilor. Profita de ocazia aceasta si foloseste un Volkswagen pentru a duce acasa cat mai multe cumparaturi voluminoase. 

 

De-a lungul timpului marfurile catre mici magazine au fost transportate cu ajutorul masinilor personale. In prezent multe persoane care doresc sa isi faca stocul cu produse apeleaza la masini de inchiriat. 

 

Un autoturism de incredere pentru a muta marfa sau mobilier este Transporter VW. Alegand un Volkswagen Transporter de inchiriat veti descoperi cat de usoara devina sarcina de a cara marfuri grele pentru aprovizionarea afacerii. Fie ca doriti sa aprovizionati propria gospodarie, fie ca sunteti interesati de o masina puternica pentru a aproviziona afacerea dumneavoastra, Volkswagen Transporter este solutia.

VW Transporter de inchiriat – dotari 

 

Cei care aleg sa foloseasca VW Transporter de inchiriat cunosc bine dotarile unui astfel de autoturism. Printre dotarile de baza ale masinii se numara aerul conditionat, CD player, inchidere centralizata, oglinzi incalzite, ABS, ESP si servodirectia. De asemenea, consumul si numarul airbagurilor sunt detalii importante de stiut. 

 

Pentru a oferi un exemplu, un VW Transporter de inchiriat de la firma Five detine 2 airbaguri si consuma carburant Diesel. Un consum mixt de 9% si o viteza maxima de 180 km/h fac ca acest automobil sa fie ales frecvent de clientii rent a car. 

 

Daca sunteti curiosi in legatura cu pretul unui VW Transporter de inchiriat, va putem confirma ca preturile sunt semnificativ reduse in perioada aceasta. Ca sa exemplificam, 2-5 zile costa 65 EUR/zi. Pentru o perioada de cateva saptamani de inchieriere pretul poate fi negociat in mod direct cu membrii echipei FIVE. Se aplica reduceri semnificative pentru clientii loiali firmei.  

Inchirieri auto Otopeni

 

Five este un exemplu de firma care se ocupa cu inchirieri de masini in zona Otopeni. In cazul in care sunteti client nou in domeniul inchirierilor auto, este bine sa incepeti aceasta experienta cu o firma de incredere. Five ofera in flota auto masini diverse pentru inchiriere. Printre clasele de automobile disponibile la firma Five veti gasi clasa low-cost, clasa compact, clasa luxury, clasa SUV, clasa cargo si clasa microbus.

 

Un VW Transporter de inchiriat se incadreaza in clasa de automobile cargo. In cazul in care doriti sa transportati obiecte grele sau voluminoase si masina personala nu va poate ajuta, aceasta este solutia. Cu ajutorul unui Transporter veti putea transporta marfuri, aparate electrocasnice mari, piese de mobilier, bagaje sau alimente (baxuri apa, baxuri si cutii cu conserve, detergenti, etc.).