Servicii rent a car - inchirieri auto Ploiesti

inchirieri auto Ploiesti inchirieri auto Ploiesti

Folosesti rent a car pentru prima data? Cauti “ inchirieri auto Ploiesti ” si nu gasesti masini pe placul tau? Firma FIVE rent a car iti pune la dispozitie serviciile sale in toate orasele mari din jurul Bucurestiului. 

In perioada recenta multe firme de inchirieri auto isi concentreaza serviciile pe zona capitalei sau in Ilfov. Atunci cand vorbim despre inchirieri auto este firesc ca o mare parte din clienti sa ajunga la aeroport sau sa plece de pe aeroport. Din acest motiv, firmele de rent a car se ingramadesc sa isi deschida parcuri auto in zona Otopeni.  

Insa, cum ramane cu acei clienti rent a car care au nevoie de o masina sigura de inchiriat pentru cateva zile, si care se afla in orasele tarii, altele decat Otopeni sau Bucuresti?

 

Rent a car – modele de masini

 

Poti inchiria masina dorita chiar daca esti din Ploiesti, sau oricare alt oras din Romania, utilizand serviciile de rent a car ale firmei FIVE. Exista mai multe firme de inchirieri auto care au sedii in marile orase ale tarii, insa acele branduri internationale inchiriaza la preturi mari si nu pot arata flexibilitate clientilor lor. 

O firma mica de familie, precum Five, poate sa isi inteleaga si sa isi asculte clientii. Necesitatile clientilor rent a car din Ploiesti, Craiova sau Galati pot fi diferite de cele ale clientilor care locuiesc in orasele mari. 

 

In cazul in care iti este utila o firma de rent a car serioasa si flexibila, apeleaza la Five. Pe website-ul firmei vei gasi toate clasele auto disponibile pentru inchiriat: lo-cost, SUV, microbus, compact, luxury sau cargo. Un model de masina de inchiriat extrem de apreciat de clientii rent a car este Transporter cargo. Transporter-ul este folosit pentru transport de marfa voluminoasa si este o masina extrem de rezistenta.

 

Servicii rent a car – preturi corecte 

Cand vorbim de inchirieri auto se poate ca un mare criteriu de selectie al firmei sa fie pretul cerut pe zi pentru masina. In functie de modelul de masina ales, pretul cerut de firma de inchirieri este diferit. Pornind de la preturi minime de 10 EUR pe zi pentru masinile low-cost, ajungand la preturi de 90 EUR pe zi pentru o masina din clasa luxury. 

 

Daca vrei sa te asiguri ca pretul cerut este corect, poti verifica mai multe firme de inchirieri auto. In functie de valabilitatea modelului cerut de tine, si de numarul de zile pentru care doresti sa inchiriezi, poti obtine un pret mai mare sau mai mic.